Yohji Yamamoto


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Yohji Yamamoto є ринку геніальним дизайнером з Японії, який вважається справжньою світовою зіркою моди. Саме він приблизно 20 років тому зробив справжню революцію у світі моди, що на той момент вважалося неможливим, тому що в принципі вигадувати вже не було чого. Спочатку багатьох здивували моделі, що вийшли на подіум чи не в рваному одязі, при цьому краї були несиметричними, а штани розкуйовдженими... Це було пов'язано з тим, що дизайнер виховувався на японських легендах і тому його любов до духів моделі відобразили на подіумі . Сьогодні у продажу доступний не тільки модний одяг, а й парфумерія Йоджі Ямамото, яка дуже популярна на міжнародному рівні.

Всі творіння дизайнера відрізнялися авангардним стилем. Чоловічі та жіночі парфуми Yohji Yamamoto мають більш різнобічне звучання, причому багатьом користувачам не завжди вдається вловити суть їхнього запаху. Адже погодитеся це інтригує і робить композицію ще цікавішою? Також іноді досить складно виділити ключові акорди, або ж зовсім їх розпізнати, що може прийти з часом. Як тільки парфумерія Yohji Yamamoto доторкнеться до вашого тіла, розгадати її звучання може вийти не відразу. Наносите будь-яку есенцію обережно і не поспішаючи, забудьте про поспішні висновки та повністю розберіться в характері композиції. Якщо все влаштовує тоді саме в нашому інтернет-магазині можна замовити та купити парфуми Йоджі Ямамото недорого у Києві та Україні за вигідними цінами.

Чоловіча туалетна вода Yohji Yamamoto зможе чудово прикрасити образ джентльменів, які передусім прагнуть і не боятися показати свою яскраву сутність! Також, знайдуться композиції і для тих, хто чудово процвітає в бізнесі, потребуючи відповідного аромату і для багатьох інших життєвих ситуацій. Жіночі духи Йоджі Ямамото стануть чудовим вибором для дам, які завжди мріяли про казковий і чарівний світ, при цьому є композиції і для більш норовливих особистостей. Крім іншого вражають і флакончики ароматів бренду, які виконані в класичному стилі, відмінно підкреслюючи індивідуальність самої ароматичної есенції. Якщо ви вирішили купити парфуми Yohji Yamamoto за низькою ціною у нас, запевняємо вас ви не пошкодуєте, тому що саме аромати цього бренду здатні відкрити світові ваше щире я.

Оскільки основний напрямок діяльності компанії дизайнерський одяг, парфумерія Yohji Yamamoto є порівняно скромною колекцією. На сьогоднішній день в асортименті присутні понад 20 ароматичних композицій, а на момент написання матеріалу остання вийшла у 2018-му році. Перші парфуми Йоші Ямамото з'явилися на ринку в 1996 році, причому дебютний аромат дуже непогано себе зарекомендував. Саме він і став тією відправною точкою, завдяки якій сьогодні існують ці чудові та незвичайні ароматичні композиції. Чоловічі та жіночі парфуми Yohji Yamamoto створюються тільки з високоякісних компонентів, а над пірамідою запаху працюють найкращі парфумерні майстри.