V Canto (тестери)


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Основним напрямком діяльності італійського бренду V Canto є створення високоякісних селективних ароматів для чоловіків та жінок. Дебют бренду У Канто відбувся на парфумерній виставці у Мілані, де він представив свої перші парфумерні аромати. Основою натхнення на створення парфумерних ароматів V Canto стали мальовничі околиці замку Кастелло-ді-Градара на березі Адріатичного моря. У свій час Данте Агільєрі, відвідавши ці місця, був настільки вражений, що написав знамениту «Божественну комедію». Назва бренду так само пішла зі знаменитого творіння Данте і його можна перекласти як «П'ята пісня».

З 2015 року бренд У Канто представив на суд вимогливої публіки понад 10 парфумерних ароматів для чоловіків та жінок. Деякі з парфумів V Canto стали справжніми бестселерами і заслужили увагу і любов поціновувачів високоякісної парфумерії по всьому світу. Успіх парфумів V Canto загалом був зумовлений, оскільки з брендом співпрацювали одні з найкращих парфумерів сучасності, а самі парфуми виробляються на промислових потужностях бренду Tiziana Terenzi.

Флакончики, які зберігають у собі ароматні композиції V Canto, мають однотипну форму, що своїм виглядом нагадує античну амфору. Матеріалом для виготовлення ємностей послужило скло зі спеціальним напилюванням своїм зовнішнім виглядом, що нагадує оксамит. Колір напилення може бути синім, чорним, жовтим та червоним. Також на кожному флакончику можна виявити особливу металеву накладку у формі золотого медальйону. Тестери V Canto своїм зовнішнім виглядом не відрізняються від повноцінних флакончиків.

Тестери У Канто створюються спеціально для ознайомлення покупців із зовнішнім виглядом флакона і характером самого парфумованого аромату. Кожен тестер V Canto з метою максимального скорочення виробничих витрат упакований у білу непоказну технічну упаковку. Також часто флакончики тестерів не оснащують повноцінними кришечками. Замість них можна побачити картонні або пластикові накладки, які служать для запобігання випадковим натисканням на спрей.

Відвідавши наш парфумерний інтернет магазин, кожен бажаючий може замовити та купити тестер V Canto з доставкою, як у місті Київ, так і по всій Україні. На кожен тестер У Канто є повноцінний опис, перераховані всі його парфумерні ноти і так само нами даються деякі рекомендації щодо використання того чи іншого аромату. Щоб оформити замовлення на тестер У Канто, вам необхідно зв'язатися з нашими операторами або оформити замовлення за допомогою вкладки «Кошик».