Tommy Hilfiger


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Tommy Hilfiger представляється на ринку брендом, який вважається іконою американської моди та пропагує чудовий повсякденний стиль. Томмі Хілфігер народився 1951 року в ірландській родині в штаті Нью-Йорк. На початку своєї кар'єри він купив класичні джинси та обробив їх на свій смак. Коли його бізнес почав зростати, дизайнер створив власний магазин The People's Place, який приваблював підлітків як магніт. Сьогодні твори компанії є іконою "міської моди". Його дизайни характеризуються високою креативністю та універсальністю, стилем еклектики та сучасними доповненнями. Також, в арсеналі бренду присутня парфумерія Томмі Хілфігер, що володіє приголомшливим звучанням і відмінною якістю.

Перша можливість купити парфуми Tommy Hilfiger з'явилася в 1995 році, і з того часу дизайнеру вдалося виграти кілька престижних нагород Fi-Fi. Бренд відображає американський дух свободи та незалежності, причому, як заявляє Томмі: «Важливо, щоб мій логотип говорив клієнтам, хто я. Адже я за якість, добру деталізацію, життєву силу, енергію, веселощі, колір, знаменитий американський дух, статус та стиль. Також це приваблює клієнтів, які живуть спортом, політикою, музикою, розвагами та поп-культурою. Мої дизайни - це той важливий елемент, який додає в їхнє життя". Скажімо, жіноча парфумерія Tommy Hilfiger, це делікатні композиції, розроблені для молодих пані, що випромінюють сучасний шарм і космолітичний підхід до життя.

Якщо розглядати чоловічі парфуми Tommy Hilfiger, то це аромати для активних чоловіків, які люблять смак пригод, подорожують невідомими та новими місцями. На сьогоднішній день будь-який аромат цієї компанії доступний кожному покупцю, який бажає стати їх власником. Саме наш інтернет-магазин пропонує унікальну можливість у Києві та Україні замовити та купити парфуми Томмі Хілфігер недорого з доставкою по нашій країні. Ви готові до дивовижних та інтригуючих пригод? Тоді візьміть у руки чудовий скляний флакон і звільніть ароматичну есенцію, яка давно чекає свого часу. Парфумерія Томмі Хілфігер миттєво огорне своїми обіймами, піднімаючи настрій і додаючи сил для нових звершень.

Чоловічі та жіночі парфуми Томмі Хілфігер існують на парфумерному ринку порівняно не так довго, проте асортимент їхніх пропозицій справді вражає. На сьогоднішній день ароматичні композиції в арсеналі бренду перевищують цифру 75, причому це ще не фінал, оскільки компанія розвивається та щорічно випускає різноманітні новинки. Туалетна вода Tommy Hilfiger розробляється найкращими парфумерними геніями, серед яких варто згадати Rodrigo Flores-Roux, Annie Buzantian, Steve DeMercado, Alberto Morillas, James Krivda... Оскільки бренд має багато принципів, які також пов'язані з високою якістю, абсолютно всі парфуми для Томмі Хілфігер для жінок і чоловіків створюються тільки з високоякісних і за великим рахунком натуральних компонентів.