Sospiro (тестери)


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Італійський нішевий парфумерний бренд Sospiro був заснований у 2011 році і з тих пір на суд вимогливої публіки він представив понад двадцять чудових чоловічих, жіночих та унісекс ароматів. Засновником бренду Sospiro є Серджіо Момомо, який також відомий основою парфумерного бренду Xerjoff. Парфумерія Соспіро, що поєднала в собі найкращі риси італійської та східної парфумерії, швидко завоювала популярність у всьому світі та стала справжнім еталоном стилю та якості. Автор парфумерних композицій Sospiro - Серджіо Момомо досить часто відвідує близькосхідні країни, де він черпає натхнення і знаходить нові ідеї для створення парфумерії.

За весь час свого існування, парфумерний бренд Sospiro створив дві парфумерні колекції, кожна з яких присвячена класичній музиці. Кожен аромат Соспіро носить назву, яка перегукується зі світом музики. В асортименті бренду дуже багато універсальних унісекс ароматів, які відмінно підійдуть як чоловікам, так і жінкам. Всі ароматні композиції Соспіро мають вишукане сплетення насичених і глибоких акордів і відмінно доповнюють образ свого власника. Останнім часом у створенні ароматних композицій Соспіро беруть активну участь багато відомих парфумерів, які приносять щось своє в аромати бренду, роблячи їх ще більш вишуканими та індивідуальними.

Аромати Sospiro розливаються у скляні флакончики у формі глека. Головною відмінністю флакончиків між собою є їх колір і бархатисте напилення, що робить їх дуже приємними на дотик. Колір напилення в основному фіолетовий, але також можна побачити жовтий, червоний, коричневий та чорні кольори. Кожен флакончик зверху увінчаний золотавою кришечкою у формі корони. Тестери Sospiro являють собою ті ж повноцінні аромати, укладені в такі ж пляшечки з тією різницею, що в них відсутні кришечки.

Тестери Соспіро виробляються з метою реклами того чи іншого парфумерного аромату в місцях стаціонарного продажу парфумерії. Кожен тестер Соспіро поміщений у якісну кольорову коробочку, але без блістерної плівки. Замість дизайнерських кришечок можна побачити спеціальні полімерні або картонні накладки, які захищають спрей від випадкових натискань.

Відвідавши цю вкладку нашого інтернет магазину, кожен бажаючий може замовити та купити тестер Sospiro з доставкою, як у місті Київ, так і по всій Україні. На кожен тестер Соспіро ми надаємо повноцінний опис, детально розписуємо складові звучання аромату компоненти і так само даємо деякі рекомендації щодо використання того чи іншого аромату. Щоб зробити замовлення на тестер Sospiro, вам необхідно зв'язатися з нашими операторами або оформити замовлення через вкладку «Кошик».