Sisley


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Sisley випускається відомим французьким брендом, заснованим у 1975-му році подружжям Юбертом та Ізабеллою. Назва імперії була створена внаслідок натхнення художника-імпресіоніста Альфреда Сіслея, відомого завдяки використанню делікатних квітів у своїх роботах. Компанія є однією з безперечних світових лідерів у галузі косметики класу люкс, пропонуючи засоби догляду, косметичні засоби та ексклюзивні духи Сіслей найвищої якості. У бренду є власні дослідні лабораторії, які розробляють передові косметичні формули на основі фітокосметології - використання дорогоцінних, натуральних рослинних інгредієнтів для підвищення ефективності препаратів та захисту шкіри.

Чутки про вихід дебютної ароматичної композиції порадували багатьох шанувальників, а можливість вперше купити парфуми Sisley з'явилася в 1970-му році, причому це був аромат для жінок – "Eau du Soir". Ця композиція підкорила серця багатьох жінок, але після невеликої паузи була знову перевидана 1990-го року і досі залишається світовим бестселером. Парфуми Sisley збагачені прекрасними квітковими есенціями, завдяки яким в ароматних букетах, створених брендом, присутні елементи ароматерапії. Парфуми чудово підійдуть любителькам квіткових запахів, чудово прикрашаючи образ кожної своєї власниці. На сьогоднішній день недорого в Києві та Україні замовити та купити парфуми Сіслей можна тільки у нашому інтернет-магазині.

Парфумерія Сіслей - це чудова віртуозність наймодніших тенденцій, що відповідають індивідуальним уподобанням. Ці дивовижні композиції створені для загадкових жінок, які люблять сильні та інтенсивні композиції, підкреслюючи сексуальну привабливість та спокушаючи класичною елегантністю. Жіночі парфуми Sisley - спокусливі, насичені, приємні почуття витонченим і теплим виразом, це шедеври, які підкреслюють чудове злиття майстрів парфумерії. Крім усього іншого, парфумована вода Sisley використовується багатьма жінками, які віддають перевагу не тільки красі, але й здоров'ю. Перш за все це пов'язано зі складом інгредієнтів, тому що всі аромати бренду створюються на натуральній основі.

Як уже згадувалося раніше прекрасні жіночі парфуми Сислей створюються тільки з натуральних та високоякісних компонентів, які формують дивовижні та приголомшливі запахи. На сьогоднішній день в колекції бренду присутні більше 70 ароматичних композицій, причому це число не остаточне, оскільки асортимент збільшується з кожним роком. Вражає не лише звучання ароматів, а й чарівні скляні флакончики, що зберігають у собі ці безцінні ароматичні есенції. Парфумерія Сіслей розробляється кваліфікованими та досвідченими фахівцями, серед яких можна згадати Serge Lutens, Jean-Louis Sieuzac, Pierre Bourdon, Jacques Cavallier та багатьох інших./p>