Shiseido


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Історія Shiseido сходить до 1893-го року, коли Арінобу Фукухара відкрив аптеку, де продавав вітаміни, а через чотири роки у продаж надійшла косметика. Однак справжній розквіт компанії стався у 1915 році, коли бренд потрапив до рук його сина Сіндзо Фукухара. Він вирішив вкласти кошти у виробництво сучасної парфумерії та косметики, причому це було справді вдале рішення, оскільки сьогодні духи Shiseido користуються величезною популярністю на міжнародному рівні. Бренд завоював довіру клієнтів по всьому світу завдяки силі традицій у поєднанні з інноваційними дослідженнями та технологічним розвитком. Здоров'я та краса відіграють ключову роль у філософії бренду, чому підтвердженням є як парфумерія Шисейдо, так і косметичні засоби.

Наскільки відомо, перша можливість купити парфуми Shiseido з'явилася в 1965 році, коли дебютував жіночий аромат з назвою "Zen". Композиція, як і раніше, є флагманським продуктом бренду і вражає романтичними акцентами, які огортають тіло приємними обіймами. Парфумерія Shiseido відмінно підійде жінкам, які завжди прагнуть нових пригод і з більш багатими життєвими цінностями. Вони завжди мріють про краще і хороше, а також здатні знайти мудрість у прогресі та елегантності. Бренд пропонує повний асортимент престижної косметики для макіяжу, догляду за шкірою, парфумерії та інших не менш важливих аксесуарів. Жіночі та чоловічі духи Шисейдо відносяться до люкс-класу, тому будуть гідною окрасою вашого образу. Все що вам потрібно, це ознайомиться з ароматичними пропозиціями і вибрати той парфум Shiseido, який повністю задовольнить усі вимоги.

Вже понад 50 років парфумерія Shiseido присутня на ринку, поєднуючи Схід і Захід, а також їх традиції з сучасністю. Назва бренду була взята з класичного тексту Цин, і у вільному перекладі означає приблизно це: хвалити та поважати гідності великої Землі, яка породжує нове життя та нові цінності. Прекрасні жіночі парфуми Шисейдо задовольняють потреби багатьох жінок, особливо тих, хто вже багато поколінь приділяє увагу японському догляду. Дивовижні аромати наповнені прекрасними квітковими, деревними, фруктовими та східними акордами, що формують справді незабутні запахи. Якщо вас зацікавив один із парфумів цього бренду, тоді вже сьогодні в Україні та Києві замовити та купити парфуми Шисейдо недорого можна у нашому інтернет-магазині.

Парфумована вода Shiseido символізує гармонію та духовний світ, що є її важливою особливістю. В даний час колекція ароматичних композицій бренду представляє понад 70 високоякісних парфумів, при цьому ця цифра збільшується з кожним роком. Розкішна парфумерія Шисейдо вражає не тільки звучанням запахів, а й прекрасними флакончиками, які мають чудовий фірмовий дизайн. Скляні вироби набувають абсолютно різної форми, але найчастіше це стильні квадратні флакони, увінчані габаритною кришечкою. Чоловічі та жіночі парфуми Shiseido створюються тільки з високоякісних та натуральних компонентів, а піраміда запахів становить найкращі парфумерні майстри.