Shakira


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Shakira носить ім'я знаменитої співачки, яка народилася у Колумбії у 1977-му році. Талановита артистка з дитинства виступає на сцені, спочатку беручи участь лише у невеликих шкільних виставах та мюзиклах. Вона дебютувала в середині 90-х, відзначивши свою присутність на батьківщині та завоювавши велику кількість відданих шанувальників. Їй не довелося довго чекати на реальний успіх і чудову нагоду, оскільки вже в 2001-му році з'явилася на міжнародній музичній сцені разом з хітом "Whenever". Перша пісня англійською та зробила її зіркою світового рівня. В даний час популярністю користуються не тільки музичні композиції, а й чудова парфумерія Шакіра, яку віддають перевагу багатьом споживачам в Україні.

Шакіра славиться своїм величезним серцем, ось чому вона любить допомагати іншим і використовувати свою популярність у різних благодійних та громадських заходів для незаможних. У 1995 році вона заснувала фонд Pies Descalzos, щоб допомогти навчати бідних дітей з Колумбії. Співачка постійно бере участь у незліченних безкоштовних концертах по всьому світу. Зважаючи на її надзвичайне співчуття і рішучість підтримати тих, хто її потребує, вона була удостоєна престижної посади посла доброї волі ЮНІСЕФ. У приватному порядку Шакіра є повноцінною жінкою та матір'ю, а також вірним супутником життя футболіста Жерара Піке.

У 2010-му році співачка представила перші жіночі парфуми Shakira купити які можна в нашому інтернет-магазині. Композиція була створена за співпраці зі знаменитим будинком Puig. Перша парфумерія Шакіра має прекрасне звучання, яке зачаровує всі почуття. Запах є східно-квітковою композицією, яка піднімає настрій і радує кожною своєю ноткою. Цей чудовий настрій побудований навколо видатних акордів спокусливого жасмину, сандалового дерева, бензоїну, ванілі та бурштину. Для тих, хто шукає чудовий і незвичайний аромат здатний пробуджувати тільки позитивні емоції як у власників, так і оточуючих людей купити духи Шакіра буде ідеальним рішенням.

Приголомшливі жіночі духи Shakira випромінюють квінтесенцію жіночності та сліпучої краси, нагадуючи про щасливі та безтурботні моменти, проведені в обіймах коханого чоловіка. Це справді чудові запахи, які огортають ніжними обіймами та супроводжують протягом усього дня, куди б ви не подалися. Парфумерія Shakira обов'язково сподобається сучасним елегантним жінкам, які наслідують наймодніші тенденції і в той же час цінують традиційні сімейні цінності. Сьогодні в асортименті співачки присутні понад 30 ароматичних композицій, причому щороку ця цифра тільки збільшується. Якщо ви сумніваєтеся в тому, що духи Шакіра будуть чудовим вибором, спробуйте один із цих ароматів самі.