Sean John


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Sean John носить ім'я американського репера, музичного продюсера, актора, модельєра, підприємця та просто знамениту людину, яка вважається одним із найвпливовіших людей у світі за версією Time та CNN. Шон Джон Комбс – також відомий як Puff Diddy, який є засновником Bad Boy Entertainment. Це одна з найбільших компаній, що працюють в індустрії розваг, що займаються записом та виданням компакт-дисків, створенням іміджу артистів, а також виробництвом теле та кінопродукції. Крім усього іншого, сьогодні на ринку присутні чоловічі та жіночі парфуми Шон Джон купити які можна в нашому інтернет магазині.

Якісні і вельми незвичайні духи Sean John, це лише хобі, оскільки музика завжди була в центрі кар'єри Шона, про що багато його шанувальників вже давно здогадалися. Він є визнаним сольним артистом, автором та продюсером, який продюсував хіти багатьох зірок музики, у тому числі Арети Франклін, Стінгі, Дженніфер Лопес, Мері Дж. Більге та Джанет Джексон. Combs також випустив п'ять мультиплатинових альбомів і, у свою чергу, виграв третю премію Греммі. На даний момент саме наш інтернет-магазин надає унікальну можливість у Києві та Україні купити парфуми Sean John недорого з оперативною доставкою по всіх регіонах країни.

Парфумерія Шон Джон з'явилася на ринку порівняно недавно, а саме у 2006 році, коли здійснилася презентація першої ароматичної композиції. Також, в асортименті є чудові модні дизайни, причому вони були удостоєні багатьох нагород за інноваційний і сміливий підхід до моди. У 2004-му році це була престижна нагорода CFDA "Perry Ellis Award для дизайнера року чоловічого одягу". У 2005-му році він створив бренд Sean by Sean Combs, колекцію для жінок, а вже після Unforgivable - власні чоловічі духи Шон Джон, розроблені при співпраці з косметичним гігантом Estee Lauder.

Оскільки ароматичні композиції не є основним напрямком діяльності компанії, парфумерія Sean John має досить скромний асортимент. Зараз колекція налічує більше 13-ти незвичайних і приголомшливих ароматів для жінок і чоловіків, які обов'язково заслуговують на вашу увагу. Нехай духи Шон Джон в Україні не такі популярні, як у багатьох інших зарубіжних країнах, шанувальники цих ароматів все ж таки є. Якщо ви знаходитесь на даній сторінці нашого магазину, то напевно належите до їх числа, тому не варто втрачати дорогоцінний час, а здійснити покупку вже зараз, тому що ми пропонуємо хороші умови та низькі ціни. Парфумерія Шон Джон давно на вас чекає і вже завтра може стати частиною вашого образу.