Sara Jessica Parker


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Sara Jessica Parker носить ім'я геніальної актриси, яка встигла стати легендою і завоювати натовпи фанатів завдяки своєму чудовому таланту. Напевно багато хто запам'ятав її за культовим серіалом "Секс у великому місті", що залишив слід у кіноіндустрії. Її популярність зросла до світових масштабів, причому вона підкорила серця і завоювала довіру навіть найвибагливіших і найвибагливіших кінокритиків. Домогшись неймовірних успіхів у світі кіно Sara вирішила відкрити для себе щось нове та зупинила свою увагу на ароматичних композиціях. Саме тому на сьогоднішній день на полицях багатьох престижних магазинів красується парфумерія Сара Джесіка Паркер, яка дуже популярна і в Україні.

Вперше прекрасна і унікальна можливість купити парфуми Sara Jessica Parker з'явилася в 2005 році, коли вийшов дебютний аромат практично блискавично, що підкорив серця багатьох жінок. Композиція є втіленням жіночності, ніжності та чудового стилю молодої мешканки великого мегаполісу, яка не звикла сидіти на одному місці. Як і належало дебютна парфумерія Сара Джесіка Паркер сприйнялася із справжнім захопленням і стала дуже популярною у світових масштабах. Саме завдяки цьому Sara зважилася на наступний крок, а саме зайнятися розширенням асортименту та уявити світові інші ароматичні композиції. Сьогодні саме наш інтернет магазин у Києві та Україні пропонує купити парфуми Сара Джессіка Паркер недорого з оперативною доставкою до будь-якого міста нашої країни.

Чудова туалетна вода Sara Jessica Parker допоможе кожній жінці зробити особливий акцент на ніжності та грації завдяки чудовим ароматним букетам, розташованим у складі композицій. Лише доторкнувшись до вашої шкіри кожна крапелька ароматичної есенції сформує приголомшливе звучання, яке не лише прикрасить образ, а й подарує справжню насолоду. Парфумерія Sara Jessica Parker дозволить навіть найактивнішим городянкам частково відволіктися від клопоту, забути про проблеми і повністю насолодитися життям, а також усіма принадами що вона їм дарує. Як правило абсолютно всі жіночі парфуми Сара Джессіка Паркер містять у своєму складі легкі, а можливо навіть невагомі акорди, що формують приголомшливе звучання, здатне перенести в відокремлений куточок, насолоджуючись тишею і повністю розслабляючись.

В даний час парфумерія Sara Jessica Parker є досить непоганим асортиментом, відкриваючи світу 18 прекрасних ароматичних композицій. Останні роки виробництво здійснювалося досить активно, що стосується і виходу різноманітних новинок. На момент написання матеріалу, останні жіночі парфуми Sara Jessica Parker були випущені в 2018-му році, але можливо незабаром на нас все ж таки чекають приголомшливі новинки. При створенні ароматів використовуються тільки якісні інгредієнти, а над кожною композицією працюють найкращі парфумерні генії – Laurent Le Guernec, Ann Gottlieb, Clement Gavarry, Frank Voelkl, Honorine Blanc, IFF, Yann Vasnier та Stephen Nilsen…/pt;