Salvador Dali


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Чоловічі та жіночі парфуми Salvador Dali наповнені мистецтвом, причому деякі називають його майстром, тоді як інші божевільним. Сюрреалістичний живопис Сальвадора Далі кидає виклик правилам і концепціям, будучи еманацією самого художника. Незалежно від поглядів, роботи іспанця викликали багато емоцій як у минулому, так і в даний час. Ексцентричний художник витікав пристрасть до мистецтва, займаючись живописом зображень, створюючи скульптури та роблячи надихаючі фотографії. Саме це захоплення спричинило створення духів, підписаних сьогодні його ім'ям. Таким чином, парфумерія Сальвадор Далі існує вже багато десятків років і навіть у наші дні користується неймовірним попитом.

Перша можливість купити парфуми Salvador Dali з'явилася в 1983 році, коли він створив перший аромат на честь дружини і музи, в яку він був шалено закоханий. Для нього композиції були найпрекраснішим виразом світу спогадів та щасливих моментів. Парфумерія Salvador Dali, це різноманітний художній вираз, який балансує між ідеєю мистецтва та моди. Прекрасні ароматичні композиції чудово підійдуть для чоловіків і жінок, які цінують мистецтво та культуру, соціальне життя, радують оточуючих своїм оптимізмом та вражають унікальним стилем. Чоловічі та жіночі духи Сальвадор Далі, це емоції, пориви серця і душі, захоплення реальністю, вічна ейфорія, чарівність і неймовірна краса.

Спочатку Жан-П'єр Гриворі, директор парфумерної компанії Cofinluxe, був сповнений хвилювання при думці про створення парфумерної колекції, наповненої мистецтвом. Сальвадор Далі погодився взяти участь у проекті та плодом їхньої співпраці стала шипрова парфумерія Сальвадор Далі для жінок. У цьому чудовому ароматі ладан переплітається з акцентами дубового моху та нотами прекрасної троянди, формуючи ексклюзивний мікс. Художник також брав участь у виробництві парфумерії та вплинув на зовнішній вигляд флаконів, які зберігають у собі прекрасні духи Salvador Dali. Багато ароматів поміщені у скляні пляшечки, зовнішній вигляд яких ідеально відповідає творчості сюрреаліста. Дизайн нагадує поєднання губ та носа, взяті з картини «Поява обличчя Афродіти Кнідіс».

Якщо вас зацікавив один із цих чудових ароматів, тоді вже сьогодні у Києві та Україні можна купити парфуми Сальвадор Далі недорого у нашому інтернет-магазині, після чого вони максимально швидко опиняться у ваших руках. Колекція ароматичних композицій бренду справді вражають, оскільки в ній знаходиться понад 70 прекрасних запахів, створених для жінок і чоловіків. Парфумована та туалетна вода Salvador Dali, це дійсно особливі запахи, причому як вони, так і їх флакончики є окремою історією, яка іноді не явно ставиться до роботи майстра. Також, вищезгадані ніс та губи, які символізують Афродіту, носить і сучасна парфумерія Salvador Dali віддаючи шану знаменитому та шановному художнику. За довгі роки бренд співпрацював з багатьма парфумерами, але вибрав саме тих, хто дійсно заслуговував на таку честь.