Roberto Cavalli


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Чоловічі та жіночі парфуми Roberto Cavalli, це ароматичні композиції, створені відомим дизайнером, який народився у маленькому містечку неподалік Флоренції, Італія, у 1940-му році. Він успадкував свій талант від матері, яка за фахом була кравцем. У 1957 році Роберто розпочав навчання в Академії мистецтв і відкрив власний салон в 1962 році в Сен-Тропі на Лавровому узбережжі у Франції. Плями, смуги, яскраві візерунки та написи є суттю дизайну одягу, а душа справжнього жителя півдня відбивається у всіх його творах, аксесуарах, нижній білизні, взутті та парфумерії. На увагу заслуговують абсолютно всі товари компанії, але ми пропонуємо розглянути саме парфуми Роберто Каваллі купити які можна в нашому інтернет-магазині.

Перша жіноча парфумерія Roberto Cavalli з'явилася на ринку 2002-го року. Спочатку вона мала називатися "Serpente", але зрештою аромат з малюнком зміїної шкіри був названий просто, а саме на честь дизайнера. Чуттєвий жіночий парфум має феноменальну красу, немов справжня німфа, яка до цього дня спокушає акцентами сандалового дерева, троянди, цитрусових та мускусу. Парфумерія Роберто Каваллі призначена для людей, які люблять життя та розкіш. «Коли я створюю, я думаю про жінку: привабливу, рішучу і впевнену в собі. Я вважаю, що сильна особистість – це найсексуальніша риса у жінці» - Роберто Каваллі. Якщо вас заінтригував будь-який з ароматів цього бренду, тоді в Україні та Києві замовити та купити парфуми Roberto Cavalli недорого можна саме у нас.

Дивовижні та незвичайні парфуми Роберто Каваллі для жінок та чоловіків – це справжня магія, кокетство та аура таємничості, укладені у привабливі та елегантні флакончики. Це спокусливі, дивовижні та інтригуючі аромати, що порушують умовності, що підштовхують до гарячого флірту з італійською пристрастю. Парфумерія Roberto Cavalli захоплює інтригуючу і невідому пригоду, повну чуттєвого самовираження. В асортименті бренду розташовуються прекрасні аромати для чоловіків і жінок, а їхня кількість справді вражає, тому що в колекції присутні понад 50 парфумів. То як же можна охарактеризувати духи Robert Cavalli? Насамперед вони такі ж оригінальні, як і їхній творець! Парфуми мають незвичайні флакони, або яскраві та барвисті, як колекція "Paradiso", або прикрашені плямами та візерунками, подібними до шкіри - парфумерна колекція - "Just Cavalli".

Оскільки парфумерія Роберто Каваллі представляється у досить широкому асортименті, вибрати справді є з чого. Аромати Paradiso Azzurro чудово підійдуть для спекотних літніх днів, а туалетна вода Roberto Cavalli Acqua, захоплює та зачаровує чудовим поєднанням водних акордів з білими квітами конвалії та ніжністю жасмину. На сьогоднішній день ці композиції вважаються одними із найпопулярніших ароматів, розташованих у колекції бренду. Хоча і парфумерія Roberto Cavalli адресуються здебільшого саме жінкам, у її асортименті також присутні чоловічі парфуми та запахи у стилі унісекс. Загалом, кожен покупець зможе знайти щось потрібне, в чому сумнівів бути не може. <