Perry Ellis


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Perry Ellis розроблена відомою компанією, яка була створена в 1987 році молодим і дуже амбітним американцем. Його індивідуальний погляд на моду справді вражав і завдяки йому, а також природженому таланту молодий підприємець відкрив перший жіночий бутік у Нью-Йорку на 7-му Авеню. Завдяки своїм дивовижним колекціям він став володарем престижної нагороди «Coty Awards» понад 7 разів, а це погодьтеся справді вражає. На сьогоднішній день компанією пропонується не лише дизайнерський одяг, а й парфумерія Перрі Елліс, яка завоювала серця жінок та чоловіків у всьому світі.

Коли тільки пройшла чутка про випуск першої парфумерної композиції багато хто з нетерпінням чекав її дебюту. І ось нарешті можливість купити парфуми Perry Ellis вперше з'явилася в 1985 році, причому цей аромат був адресований саме жінкам. Зараз абсолютно всі товари компанії мають постійний попит по всьому світу, до яких також відносяться і ароматичні композиції. Парфумерія Perry Ellis існує на ринку вже понад 50 років, враження та полонивши серця чоловіків і жінок до сьогоднішніх днів. Тепер і перед вами відкривається унікальний шанс прикрасити свій образ одним із ароматів цього бренду, оскільки саме наш інтернет-магазин надає можливість у Києві та Україні замовити та купити парфуми Перрі Елліс недорого за вигідними цінами.

Зараз асортимент компанії налічує понад 60 різноманітних ароматичних композицій, причому озвучена кількість зростає з кожним роком. Парфумерія Перрі Елліс практично щороку розширює асортимент своїх пропозицій, оскільки бренд досі розвивається та дуже активний на світовому ринку. Також, хотілося б відзначити, що дивовижні жіночі та чоловічі парфуми Перрі Елліс мають високу якість і розробляються при співпраці зі справжніми майстрами та геніями парфумерної справи. Серед видатних парфумерів можна згадати Jean-Louis Grauby, Sophia Grojsman, Jean Claude Delville, Sophia Grojsman та інші. Якщо ви вирішили купити парфуми Perry Ellis, це буде правильне рішення, причому запевняємо вас, ви не пошкодуєте.

У різні часи парфумована вода Perry Ellis будувалася на різних компонентах і наділялася витонченим шлейфом з цитрусових, квіткових і деревних акордів. Кожен аромат цієї компанії має свої особливості, відрізняється вражаючою стійкістю, витонченою і чарівною грою акордів з доповненням різноманітних чарівних відтінків. Чоловіча і жіноча, а також унісекс парфумерія Перрі Елліс, це щось особливе і неповторне, що є несподіваними поєднаннями різноманітних пахучих есенцією. Всі ці прекрасні парфуми полягають у привабливих фірмових пляшечках, які мають персональний дизайн з досить привабливим і стильним зовнішнім виглядом. <