Paris Hilton


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Paris Hilton створена американською художницею, спадкоємицею та медіа-особистістю. Правнучка Конрада Хілтона, яка вперше заснувала відому готельну мережу, дебютувала в реаліті-шоу «Просте життя», яке розповідає про повсякденне життя молодого спадкоємця. З того часу Париж став насолоджуватися запаморочливою славою, що з'являється Періс та інших програмах у схожому стилі. Незабаром після цього вона почала отримувати епізодичні ролі у багатьох фільмах та серіалах, що також її прославило. Крім того, вона записала альбом і опублікувала автобіографію, а через деякий час з'явилася парфумерія Періс Хілтон, яка також користується популярністю в Україні.

Зараз асортимент бренду представляє більше 25-ти ароматичних композицій, причому це число з кожним роком тільки збільшується. Вперше можливість купити парфуми Періс Хілтон представилася в 2004 році завдяки виходу дебютного парфуму. Новинка була адресована жінкам, причому їй не знадобилося багато часу, щоб стати світовим бестселером. З того часу регулярно з'являються нові парфуми Paris Hilton для жінок і чоловіків, які користуються неймовірною популярністю по всьому світу. Якщо ви ставитеся до шанувальників високоякісних ароматів за доступними цінами, тоді парфумерія Палома Пікассо заслуговує на вашу увагу, в чому ви можете переконатися самі.

Незвичайна та якісна парфумерія Paris Hilton призначається не лише жінкам, а й чоловікам. Вона відмінно впишеться в образ тих чоловіків, які щодня піклуються про свою зовнішність, ретельно її доглядають. Крім парфумерії, в асортименті бренду є якісні гелі для душу, здатні зробити прийом душу ще приємнішим. На даний момент в Україні та Києві замовити та купити парфуми Paris Hilton недорого пропонує наш інтернет-магазин, причому всі аромати мають низькі ціни. Тому не варто гаяти час, тому що вже завтра улюблена композиція може опинитися у ваших руках, чудово доповнюючи і прикрашаючи образ.<

Чоловічі та жіночі парфуми Періс Хілтон є унікальними ароматичними композиціями, які можуть здивувати не тільки своїм звучанням, але вельми привабливими флакончиками. Кожен посуд має особливий фірмовий дизайн, причому майстрами опрацьовується кожна деталь, щоб парфум Paris Hilton за своїм характером повністю йому відповідав. Самі запахи розробляються найкращими парфумерними майстрами, серед яких на особливу увагу заслуговує Frank Voelkl, Honorine Blanc, Jean Claude Delville, Frank Voelkl та багато інших. Парфумерія Періс Хілтон буде найкращим вибором для вас, а щоб у цьому переконатися достатньо лише спробувати один із цих чудових запахів, причому запевняємо вас, розчаруванню місця не буде.