Nina Ricci


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Nina Ricci є знаменитим брендом, заснованим у 1932-му році, який досі грає ключову роль у паризькій моді від кутюр. Символ вічної елегантності - саме так можна охарактеризувати твори компанії, що є неймовірною красою за допомогою розкішних тканин та витонченого стилю. Як правило всі твори художника здатні стримано підкреслювати переважні сторони образу, а також розкривати оточуючим чарівну красу жіночого тіла. Будинок моди належить іспанському концерну Puig SL починаючи з 1998-го року і досі є успішним, чому підтвердженням є і парфумерія Ніна Річчі, відома у всьому світі.

Вперше, унікальна можливість купити парфуми Nina Ricci представилася на початку 1946-го року, коли світ відкрився чарівний дебютний аромат під назвою "Coeur Joie". Композиція була наповнена квітковими нотами та розроблена видатним парфумерним генієм Germaine Cellier. Дебютні парфуми Ніна Річчі для жінок були наділені сильними акордами, серед яких можна підкреслити бергамот, ірис, жасмин, фіалку та троянду. Цей ароматичний букет отримав унікальну пляшку, що нагадує солодкий пиріг у формі серця із вирізаним центром. Чарівна парфумерія Nina Ricci, як і її флакончик, увійшли в історію і в даний час є предметом пошуку невтомних шанувальників. А ви ставитеся до їх числа?

Прем'єра другого аромату, легендарного &lquot;L'Air du Temps", датована груднем 1948 року, причому ці жіночі парфуми Nina Ricci стали ще успішнішими. Дві дивовижні композиції тільки-но з'явившись на ринку, відразу ж стали вражаючим успіхом та візитною карткою модного будинку на міжнародній арені. Жіноча парфумерія Ніна Річчі, це справжня спадщина, що засліплює шляхетними нотами, що чудово розкриваються на шкірі немов чарівний еліксир задоволення. Асортимент бренду вражає кількістю різноманітних ароматичних композицій, оскільки він налічує понад 90 прекрасних парфумів. Тепер і у вас з'явилася унікальна можливість оточити себе одним із цих дивовижних ароматів, тому що замовити та купити парфуми Ніна Річчі недорого у Києві та Україні можна саме у нашому магазині.

Парфумована та туалетна вода Nina Ricci призначена для сучасних жінок, які усвідомлюють свою чарівність та привабливість. Вони здатні підкреслити свою чарівність за допомогою ідеально підібраного одягу, бездоганного макіяжу та спокусливого аромату. Цінними особистісними якостями такої жінки є життєва сила, впевненість, внутрішня гармонія та спокусливий шарм. Саме тут і буде актуальна якісна парфумерія Ніна Річчі, яка зможе виділити на перший план переважні сторони образу, а також привернути увагу оточуючих чоловіків. Тепер ви готові до всього, що приготувало вам життя - насолоджуйтесь кожним новим днем та отримуйте максимум задоволення.