Naomi Campbell


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Naomi Campbell включає прекрасні аромати для жінок, які носять ім'я знаменитої дами. Вона відома своєю надзвичайною красою, якою зобов'язана китайським та ямайським корінням. Свою кар'єру дівчина почала у віці 15-ти років, причому практично відразу стала міжнародною зіркою, ім'я якої напевно знає кожна людина. У 1990-х роках вона була найзайнятішою моделлю і однією з 50 найкрасивіших жінок у світі згідно з рейтингом People. Крім роботи на подіумі, Naomi опублікувала книгу та музичний альбом, грала у фільмах та музичних відео кліпах. Але це не єдині досягнення зірки, оскільки сьогодні парфумерія Наомі Кемпбелл має неймовірний попит з усього, причому також популярна і в Україні.

У 1999 році вона підписала контракт з Cosmopolitan Cosmetics, в результаті чого з'явилися перші парфуми Naomi Campbell, представлені в тому ж році під назвою "Naomi Campbell". У наступні роки були випущені й інші ароматичні композиції: "Naomagic", "Exult", "Mystery" та "Sunset". Як і її дебютний аромат, вони змогли підкорити серця багатьох жінок і навіть сьогодні не втрачають своєї актуальності на світовому ринку. Туалетна вода Наомі Кемпбелл і дизайн її пляшок створені найкращими професіоналами компанії, які знаються на розробці справжніх творів. Фігури флакончиків між собою досить схожі, а відмінними елементами виступають різноманітні малюнки, відтінки скла та колір самої ароматичної рідини. Зараз замовити та купити парфуми Naomi Campbell недорого в Україні та Києві можна в нашому інтернет-магазині, причому всі аромати пропонуються за вигідними цінами.

Головним задумом бренду виступає те, щоб парфумерія Naomi Campbell змогла відображати красу кожної жінки, пробуджувати впевненість у собі та підкреслювати жіночність як найважливіший актив і найціннішу зброю. Крім першокласних ароматів в асортименті компанії є високоякісні лосьйони для тіла, гелі для душу і набори елегантної косметики. Парфумерія Наомі Кемпбелл є оригінальним поєднанням квіткових і фруктових ароматів з сильними деревними акцентами, створюючи виключно елегантні і спокусливі запахи, що підкреслюють силу і красу кожної жінки. Якщо ви шукаєте чудовий аромат наповнений цими приголомшливими акордами, тоді купити парфуми Наомі Кемпбелл буде ідеальним рішенням. Поспішайте, адже тільки в нашому магазині замовити парфумерію можна за вигідною ціною. <

Прекрасні жіночі парфуми Naomi Campbell рекомендуються всім дамам, які шукають елегантні та спокусливі ароматичні композиції, що поєднують квітково-фруктові есенції із сильними деревними акцентами. Ми запрошуємо вас ознайомитися з парфумерними пропозиціями брендом у цій категорії, де ви зможете знайти саме той аромат, який найкраще прикрасять ваш образ. Зараз колекція бренду налічує понад 26 ароматичних композицій для жінок, причому вона поповнюється щорічно. Якісні духи Наомі Кемпбелл розробляються лише найкращими парфумерними геніями, такими як: Olivier Pescheux, Fabrice Pellegrin, Olivier Polge, Alexandra Kosinski та багатьма іншими.