Moschino (тестери)


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Засновником модного та парфумерного бренду Moschino є уродженець Італії Франко Москіно. Його батьком був власник невеликої швейної фабрики, що й визначило подальшу долю парубка. У 1967 році він вступає до Академії образотворчих мистецтв міста Мілан, після закінчення якої деякий час працює ілюстратором і художником по костюмах у модному будинку Версаче. Здобувши там безцінний досвід та необхідні зв'язки в модному світі, він вирішується на відкриття власного модного бренду. Перші колекції молодого бренду дуже вразили модних критиків своїм іронічним стилем, використанням кольорових принтів та різноманітних аплікацій. Утвердившись зі стилем, бренд розпочав активне сходження до модних вершин. Зараз Moschino є великим міжнародним брендом, магазини якого представлені в усьому світі. Крім виробництва одягу, взуття, аксесуарів та парфумерії, бренд володіє кількома готелями та випускає меблі та предмети інтер'єру під власним ім'ям.

Перший жіночий аромат Moschino з'явився в 1987 році. У 1990 році світу було представлено перший чоловічий аромат. Практично всі парфуми Москіно поєднують у собі свіжість, грайливість та неповторний італійський стиль. Аромати Москіно дуже люблять молоді люди, які постійно перебувають у пошуку нових вражень та відчуттів. Парфумерна лінійка бренду Moschino постійно оновлюється, з року в рік, поповнюючись новими та новими неповторними ароматами.

Парфумерні флакончики Moschino варті окремої згадки, адже вони виконані в традиційному для Москіно іронічному та надмірно «гламурному» стилі. Так, наприклад, серія ароматів «Cheap & Chic» має безліч декоративних елементів виконаних із пластику. Рік у рік бренд Москіно не перестає дивувати своїх шанувальників новими та неповторними дизайнерськими рішеннями. Справжній фурор справила серія ароматів Fresh, флакончики якої нагадують собою побутові засоби для очищення скла і гладких поверхонь. Тестери Moschino виглядають аналогічно до повноцінних версій, але вони практично завжди позбавлені кришечок і упаковані в непоказні «технічні» коробочки.

Тестери Москіно являють собою спрощені версії повноцінних ароматів, які призначені для їх демонстрації в стаціонарних парфумерних магазинах. Кожен тестер Moschino пакується у звичайну технічну упаковку, яка потрібна лише для транспортування аромату та запобігання флакончику від випадкових ударів.

Відвідавши наш інтернет магазин, кожен бажаючий може замовити та купити тестер Moschino як у місті Київ, так і замовити його доставку до будь-якого міста України. На кожну позицію є повноцінний опис, перераховані всі складові аромат парфумерні ноти і так само дано деякі рекомендації щодо використання того чи іншого аромату. Щоб замовити тестер Москіно, вам необхідно зв'язатися з нашими операторами або залишити замовлення у вкладці «Кошик».