Moresque


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Moresque створена італійським брендом, який був заснований парфумером Андреа Касотті та Сінді Гійман. Вони практично відразу ж знайшли багато спільного і зійшлися в поглядах, після чого почали старанно трудитися пліч-о-пліч, вкладаючи всю свою майстерність, талант і досвід у спільну справу. Якщо перекласти ім'я бренду з французького воно означає "мавриканський", тим самим виступаючи шаною мавриканським предкам Сінді. Творці спробували зробити так, щоб абсолютно вся парфумерія Мореск поєднувала у собі витонченість італійського дизайну, а також чарівні арабські традиції. Саме тому ароматичні композиції бренду такі особливі та неповторні в чому ви можете переконатися самі оточивши себе одним із цих чудових парфумів.

Завдяки завзятим старанням дуету, вперше можливість купити парфуми Moresque з'явилася в 2015 році, коли на ринок надійшла чудова колекція запахів. На сьогоднішній день в асортименті компанії присутні більше 30-ти ароматичних творів, адже бренд порівняно молодий, що справді вражає. Парфумерія Moresque має безліч фанатів по всьому світу, а активний розвиток бренду супроводжується поповненням ароматичної колекції щорічно. Якщо вас зацікавив будь-який із приголомшливих ароматів цього бренду, тоді поспішайте, адже саме наш інтернет-магазин надає унікальну можливість замовити та купити парфуми Мореск недорого в Україні та Києві за доступною ціною.

Як правило, парфумерія Мореск розробляється в стилі унісекс, що дозволяє їй чудово прикрашати образ як жінок, так і чоловіків. Кожен аромат бренду є справжнім витвором мистецтва, оскільки парфуми створені з високоякісних і ретельно підібраних компонентів. Буквально за два роки після заснування компанії унісекс духи Moresque були представлені чотирма колекціями, причому вони досі поповнюються новими композиціями. Кожна з них має свої особливості й уособлює певні риси. Скажімо, духи Moresque із колекції "Black" виступають втіленням сміливості, елегантності та інтенсивності, у той час як парфуми "White", це витонченість, що обпалює пристрасть та нюх.

Крім усього іншого парфумована вода Moresque вражає не лише красивим, прекрасним та розкішним звучанням, яке вражає своєю глибиною. Спочатку увагу привертають пляшечки, що мають чудовий фірмовий дизайн і створені кращими флорентійськими майстрами. Жіночі та чоловічі духи Мореск є чимось особливим і неповторним, про що говорить немає не тільки ретельно пророблений аромат, але і його посудина. В оригінальному варіанті вартість композиції підвищується за рахунок використання сусального золота та кристалів Swarovski при створенні флаконів! Ми пропонуємо більш доступні ціни та відмінну якість парфуму, що допоможе заощадити фінансовий бюджет та отримати у свої володіння чудовий парфум Мореск.