Mersedes-Benz


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Mersedes-Benz створена знаменитою німецькою маркою, основний напрямок діяльності якої полягає у розробці та створенні автомобілів класу люкс. Її твори відрізняються спортивною елегантністю, передовими технологіями та чудовим дизайном. Компанія безперечно народилася під щасливою зіркою: створена в 1925 році - в результаті злиття Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) і Benz & Cie, відкриваючи світ новий напрямок і революцію в автомобільній промисловості. Креативні інженерні концепції та новаторські проекти протягом багатьох років роблять компанію безперечним лідером автомобільної промисловості. Нова ера бренду також включає ексклюзивні парфуми Мерседес Бенц, створені для сучасних чоловіків та жінок.

У 2012 році компанія вирішила розширити асортимент своїх пропозицій, після чого на ринок надійшла перша ексклюзивна парфумерія Мерседес Бенц. Для розробки дебютної ароматичної композиції було запрошено одного з найкращих парфумерів - Олівера Креспа, якому вдалося в кожній нотці запаху відобразити характер самого бренду. Таким чином зараз компанія пропонує не тільки розкішні автомобілі, але й сексуальні чоловічі парфуми Mersedes-Benz. Ці аромати просто кишать життям та неймовірною енергетикою, яка піднімає настрій, надає сил та підвищує впевненість у собі. Як правило, туалетна вода розробляється для людей, які цінують хороший дизайн, а також баланс і точність деталей. Тепер можливість замовити та купити парфуми Мерседес Бенц недорого в Києві та Україні надається кожному відвідувачу нашого інтернет-магазину, тому не гайте час даремно.

Незвичайна парфумерія Mercedes-Benz виражає індивідуальність справжнього чоловіка, прив'язаного до якості бренду. Прекрасні, свіжі, пряні та деревні аромати доступні не тільки у вигляді парфумерних композицій, але й у форматі гелів для душу, засобів для гоління та дезодорантів. Однак і жінки, особливо любителі сучасного та непідвладного часу розкоші, зможуть знайти для себе щось цікаве у пропозиціях бренду. Квітково-фруктова парфумерія Мерседес Бенц під назвою "For Her" була випущена в 2013 році завдяки співпраці з її творцем - Мішелем Альмаіраком. Ароматичні твори такі ж унікальні, як і сам бренд, причому в більшості випадків асортимент включає саме чоловічі парфуми Mercedes-Benz, і лише невелика частина присвячується жінкам.

Багато шанувальників бренду неодноразово стверджували те, що чоловіча туалетна вода Mercedes-Benz, це аромат справжнього успіху, створений для людей з винятковою харизмою та сильною вдачею. Кожна композиція втілює цінності бренду, а також його спортивний та самобутній стиль. Якісні духи Mercedes-Benz присвячуються чоловікові, який елегантний, стильний і віддає перевагу класиці у поєднанні з сучасністю. Зараз колекція бренду налічує трохи більше 30 ароматів, які користуються неймовірною популярністю по всьому світу. Компанія, як і раніше, вважається лідером на ринку і стрімко розвивається, що дозволяє багатьом шанувальникам купити парфуми Мерседес Бенц у більш новому форматі, оскільки новинки виходять щороку.