Marc Jacobs


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Marc Jacobs є ринку американським модельєром, який народився в Нью-Йорку в 1963-му році. Після закінчення престижного коледжу, пов'язаного з дизайном та модою у 1981-му році він продовжив навчання у знаменитій школі дизайну – Parsons. Незабаром після закінчення університету він вирішив довіритися своєму таланту, ухваливши дуже серйозне та відповідальне рішення у своєму житті! Саме так і народилася знаменита компанія з дизайну одягу, якою Марк Джейкобс керував зі своїм партнером Робертом Даффі. На початку 1987 року, у віці 24 років, він став наймолодшим творцем модного одягу, який був номінований на найвищу нагороду: Рада модельєрів Америки (CFDA). Також, в колекції бренду присутня розкішна парфумерія Марк Джейкобс, що чудово прикрашає образ прекрасних жінок.

Досягнувши успіху у сфері моди, дизайнер вирішив йти далі, підкорюючи нові вершини, зокрема, прекрасний і незвичайний парфумерний світ. Вперше можливість купити парфуми Marc Jacobs з'явилася у 2001 році, коли на ринку дебютувала перша ароматична композиція бренду. Завдяки унікальному і справді вражаючим звучанням, цей прекрасний парфум завоював любов і визнання багатьох дам, що зробило його дуже популярним і затребуваним. Через успіх дебютної композиції духи Марк Джейкобс почали поповнюватися новими запахами, збільшуючи асортимент компанії аж до сьогодні. Однією з важливих особливостей є те, що абсолютно вся парфумерія Marc Jacobs витримана в витонченому, елегантному та сентиментальному стилі зачаровуючи чудовими квітковими нюансами.

Парфумована та туалетна вода Marc Jacobs просто переповнена позитивними емоціями та святковим настроєм, коли хочеться танцювати та танцювати під дощем, сміятися та розслаблятися на лоні природи, а також потопати у нескінченному щастя та отримувати задоволення від кожного життєвого моменту. Парфумерія Marc Jacobs це синонім щастя, радості, задоволення і тільки позитивних емоцій. Аромати настільки вражають своїм звучанням, що з кожною крапелькою, що вступила в контакт з вашою шкірою сірі тони, що оточують вас, почнуть наповнюватися яскравими фарбами. Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір парфумів даного бренду, тому купити парфуми Марк Джейкобс недорого в Україні та Києві за низькою ціною можна звернувшись саме до нас.

Як правило, парфумерія Марк Джейкобс призначається для молодих і амбітних особистостей, які отримують задоволення розслабляючись і насолоджуючись свободою, без будь-яких обмежень. Кожна жінка, яка віддає перевагу легкості, легкості, ніжності і радості, якнайдалі відштовхування стереотипи, що приїлися, і сірість буднів, обов'язково оцінить якісні парфуми Marc Jacobs. Абсолютно всі композиції цього надзвичайно талановитого дизайнера здатні здивувати, порадувати та підняти настрій, чим можуть похвалитися парфуми далеко не кожного бренду. Туалетна та парфумована вода Марк Джейкобс, це особливі ароматичні есенції, розташовані в чарівних скляних флакончиках з розкішними кришками, декорованими красивими квітами.