Mandarina Duck


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Mandarina Duck, це чудові запахи веселощів, радості та різноманітних дивовижних пригод. Відомий італійський бренд спеціалізується на виробництві шкіряних виробів, ексклюзивних валіз, дорожніх аксесуарів, а також унікальних, свіжих та надзвичайно привабливих парфумів. Компанія Mandarina Duck з'явилася в 1977 році і за останні десятиліття 20-го століття завоювала міцні позиції на міжнародному ринку. Унікальний стиль, сучасний дизайн і яскраві кольори означають, що гарні сумки, що просуваються компанією, відразу впадають у вічі любителям моди. Символом бренду виступає качка, що вказує на пристрасть до нових відкриттів, про що також говорить і парфумерія Мандарина Дак популярна по всій земній кулі.

Вперше унікальна можливість купити парфуми Mandarina Duck з'явилася в 2004 році, коли на ринок надійшов ніжний квітковий аромат, призначений для жінок. Дебютний парфум досить успішно стартував на ринку, тому що став об'єктом обожнювання багатьох елегантних клієнтів. Композиція наповнена яскравими та благородними акордами, які чудово відображають оптимізм, життєву енергію, витонченість та чарівний шарм. Надихаючі і незабутні духи Мандарина Дак нагадують моменти, проведені разом із сім'єю або друзями на лоні природи, коли разом ви виявили красу природи, що прокидається, у свіжий, весняний полудень, повний сонячного тепла і яскравих акордів, що ширяють у повітрі. Парфумерія Mandarina Duck, це незвичайні і справді приголомшливі ароматичні композиції, які стануть прекрасною прикрасою образу як жінок, так і чоловіків.

Оскільки туалетна вода Mandarina Duck у більшості випадків має не зовсім звичне звучання, її вибирають відповідні люди. Абсолютно всі аромати бренду відрізняються барвистістю, радістю та свіжістю, причому навіть флакончики вказують на те, що композиції орієнтовані на молодих людей. Серед жіночих ароматів є дійсно що вибрати, але якщо розглядати чоловічі парфуми Mandarina Duck, то одними з найпопулярніших вважаються "Pure Black". Це чудова цитрусова туалетна вода, яка відмінно підійде активній молодій людині, яка прагне нових пригод. На даний момент саме наш інтернет-магазин пропонує унікальну можливість замовити та купити парфуми Мандарина Дак недорого в Україні та Києві за дуже вигідною та доступною ціною.

На момент написання матеріалу парфумерія Мандаріна Дак налічує понад 25 ароматичних композицій, призначених для молодих жінок і чоловіків. Оскільки компанія все ще насолоджується радістю нових відкриттів та експериментів, завжди залишаючись вірною властивій їй любові до інновацій та зберігаючи традиції найсуворіших стандартів, вона постійно створює нові колекції у повній гармонії із сучасними тенденціями. Це стосується всіх продуктів, до яких також відноситься незвичайна і унікальна парфумерія Mandarina Duck. Над кожним ароматом трудяться лише найкращі фахівці парфумерної справи, серед яких можна виділити Nathalie Lorson, Guillaume Flavigny, Veronique Nyberg та багато інших.