Lanvin


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Lanvin - це синонім абсолютної розкоші, легенда світового стилю і пишність паризького блиску, оповита таємницею благородної досконалості. Знаменитий будинок моди був заснований у 1889 році, а його ім'я традиційно походить від імені засновника - Жанни Ланвін. Ця неординарна жінка була не лише великим художником і натхненником компанії, а й підприємливою бізнес-леді, яка чудово використовує свою інтуїцію та знання для досягнення цілей. Виробництво жіночих головних уборів було присвячене першому паризькому магазину, відкритому 1898 року. Тим не менш, він швидко розширив свою діяльність, включивши барвисті та надзвичайно зручні сукні для маленьких дівчаток, а потім і їхніх мам. Через час на ринок надійшла дивовижна парфумерія Ланвін, яка сьогодні дуже популярна в Україні.

Чоловічі та жіночі парфуми Lanvin є чимось особливим і неповторним, властивим парфумерним колекціям тільки цього прекрасного бренду. Зараз в асортименті компанії присутні більше 65 різноманітних ароматів, які присвячуються як жінкам, так і чоловікам. Вперше унікальна можливість купити парфуми Ланвін з'явилася в 1924-му році, коли вийшов дебютний парфум "My Sin". Саме цей аромат і став плодом інтересу до парфумерії, причому вихід нових запахів був не за горами. Іншим, не менш успішним витвором виявилася парфумована вода Lanvin - "Arpège", що вийшла в 1927-му році. Логотипом бренду виступає зображення матері та дитини, яке символізує справжню та дуже сильну любов до своєї доньки. Оскільки компанія розповсюджує свої товари по всьому світу, абсолютно кожен бажаючий в Україні та Києві зможе замовити та купити парфумерію Lanvin недорого саме у нашому інтернет-магазині.

Дуже важливим моментом виступати те, що жіночі парфуми Lanvin під назвою "Arpège", все ще виробляються, так як це прекрасне творіння молодого майстра Андре Фрайзее, як і раніше, прикрашає образ любительок класики. Через зміну власника компанії введення нових ідей було неминучим, тому в парфумерну лінію було внесено деякі коригування. Насамперед, хотілося б відзначити вихід знаменитого шедевра "Eclat d'Arpège" 2003-го року, після чого парфумерія Lanvin стала ще популярнішою. У той час, як оригінал доступний сьогодні у благородній чорній пляшці із золотою кришкою, його нове видання зачаровує своїм ніжним фіолетовим відтінком. Ці чудові аромати та багато інших присутні в даній категорії нашого магазину, причому унікальну можливість заощадити, а саме купити парфуми Lanvin за вигідною ціною, надаємо тільки ми.

Абсолютно всі новинки парфумерної колекції створюються з урахуванням багатих та цінних традицій компанії. Парфумерія Ланвін для чоловіків поєднує в собі незвичайну силу та свіжість, інтригує простотою та класичною елегантністю у гармонійній комбінації з інноваційним баченням та авангардним джерелом натхнення. Жіночі духи Ланвін м'якіші і чуттєвіші, тому що наповнені дивовижною пишністю квіткових та фруктових акордів. Ці вишукані та чарівні ароматичні композиції вибираються чуттєвими жінками та харизматичними чоловіками, які віддають данину світової розкоші, що відображається в останніх роботах бренду. Якщо ви ставитеся до їх числа тоді парфумерія Lanvin буде відмінним вибором, оскільки саме вона зможе стати гідною прикрасою вашого образу. <

Ароматичні твори компанії представлені у таких концентраціях: парфумована вода та туалетна вода Lanvin. Як правило в процесі створення запахів використовуються фруктові, квіткові, деревні, східні та інші ароматичні есенції, що формують дійсно приголомшливі аромати. Оскільки бренд активно розвивається регулярно з'являються нові жіночі та чоловічі парфуми Ланвін, які, як і раніше, здатні вразити і порадувати своїми незрівнянними пахощами. Бренд співпрацює тільки з найкращими парфумерними майстрами, серед яких можна виділити: Anne Flipo, Sophie Labbe, Alberto Morillas, Nathalie Lorson, Francis Kurkdjian та багато інших.