Lanvin (тестери)


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Історія модного та парфумерного бренду Lanvin почалася у 1889 році з відкриттям Жанні Ланвін у місті Париж магазину з продажу модних капелюшків. Жанні мала великий досвід і талант у сфері створення і моделювання одягу, тому її вироби мали особливий шик і виразний дизайн. Незабаром її магазин став дуже популярним у паризьких модниць і одягатися у Ланвін стало мало не правилом гарного тону. В 1896 Жанні Ланвін виходить заміж за багатого французького аристократа Анрі ді П'єтро і в наступному році у них народжується дочка. Саме завдяки вбранням для своєї доньки до Жанни Ланвін приходить світова популярність.

У той час дитячий одяг був просто копією дорослої і в ній не враховувалася структура тіла та потреби дітей. Дитячий одяг від Ланвін був зручним, практичним і цілком відповідав дитячому тілу, що розвивається. У 1909 році вона отримує офіційне звання кутюр'є і починає спеціалізуватися на виготовленні модного одягу, взуття, хутра, декоративної косметики та парфумерії. Свою успішну діяльність компанія Lanvin продовжує і в наші дні, хоча вона вже давно не є сімейним бізнесом, а належить транснаціональній тайванській корпорації.

Перший парфумерний аромат Ланвін був випущений в 1927 році і відтоді парфумерна колекція бренду поповнюється із завидною регулярністю. Парфумерія Lanvin відрізняється своєю легкістю, життєрадісністю та неперевершеним оптимізмом у своєму звучанні. Тут Ви не почуєте надто «важких» і нав'язливих парфумерних ароматів, які мають насичений шлейф і «тримаються» на тілі чи одязі багато днів. Більшість парфумерії Ланвін створено спеціально для теплого весняного та літнього сезону, і їх звучання відмінно поєднуватиметься з легким одягом та відкритим взуттям.

Флакончики, в які укладені парфумерні твори Lanvin, є справжніми творами французького скляного мистецтва. Кожен із флакончиків має на своїй поверхні фірмовий логотип бренду Ланвін – стилізоване зображення матері з дитиною. З усієї серії парфумерних ароматів особливо виділяється серія «Eclat». Флакончики даної серії мають круглу форму і в повноцінних версіях та їх пакують у спеціальні пластикові бокси, що є вельми незвичайним дизайнерським рішенням у світі парфумерії. Тестери Lanvin укладені в ті ж ємності, що й повноцінні аромати за тим лише винятком, що в них часто немає кришечки, а замість кольорової поліграфічної упаковки використовується картонна.

Тестери Ланвін за своїм зовнішнім виконанням є спрощені версії повноцінних ароматів від Ланвін. Їх виробляють для демонстрації того чи іншого аромату у місцях стаціонарного продажу парфумерії. За якістю своєї парфумерної рідини кожен тестер Lanvin нічим не відрізняються від повноцінних парфумерних ароматів.

Відвідавши наш парфумерний інтернет магазин, кожен бажаючий може без проблем купити тестер Lanvin з доставкою як у столичному місті Київ, так і по всій Україні. На кожен тестер є повноцінний опис, перераховані всі його парфумерні ноти і так само дано деякі рекомендації щодо його використання у тих чи інших життєвих випадках. Щоб зробити замовлення на тестер Ланвін, вам необхідно зв'язатися з нашими операторами або оформити замовлення через вкладку «Кошик».