Lacoste


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Lacoste носить ім'я відомого французького тенісиста, який був описаний американською пресою як крокодил через його виняткову силу на корті. Звідси й походить логотип знаменитої та дуже успішної компанії, заснованої у 1993-му році. Спочатку бренд був відомий виробництвом білих спортивних сорочок з легких матеріалів, які швидко завоювали світовий ринок. На сьогоднішній день крім одягу в портфоліо бренду представлені різноманітні корисні аксесуари і, звичайно ж, незрівнянна парфумерія Лакост. В даний час асортимент налічує понад 55 ароматичних композицій, які знайшли своїх шанувальників по всьому світу. Оскільки компанія активно розвивається, озвучене число збільшується з кожним роком.

Чоловічі та жіночі парфуми Lacoste поєднують у собі спортивний стиль з елегантністю, свободу з розкішшю та класику із сучасністю. Абсолютно всі аромати пропонуються лише високої якості, які здатні виправдати очікування навіть найвибагливіших цінителів парфумерії. Як жіноча, так і чоловіча туалетна вода Lacoste здатна стимулювати почуття, зарядити енергією, а також викликати чудове почуття свободи та незалежності. Насамперед духи Лакост адресовані активним людям, які живуть насиченим різними подіями життям, при цьому намагаються брати від неї максимум задоволення. Якщо ви належите до їх числа, тоді уважно вивчіть наш каталог ароматів, присвячених цьому бренду. Зауважте, що купити парфумерію Lacoste за доступною ціною можна тільки в нашому магазині.

Як раніше, так і сьогодні парфумерія Лакост є справжнім символом якості, відрізняється ретельно підібраною та уважно опрацьованою парфумерною пірамідою, а також відмінною стійкістю. Вперше можливість купити парфуми Lacoste з'явилася в 1984-му році, коли на ринок надійшла дебютна ароматична композиція. Після успішного старту з'явилася ще одна серія ароматів для чоловіків та жінок, переважно натхненних різними видами спорту. Жіночі та чоловічі духи Лакоста вже кілька десятиліть є символом повсякденної елегантності і входять до найвідоміших сучасних модних парфумів. Вони призначені для активних людей, які цінують свободу та насолоджуються життям! В даний час в Україні та Києві замовити парфуми Лакост недорого можна в нашому інтернет магазині.

Lacoste є символом неформальної елегантності у індустрії моди, а й у казковому світі ароматичних творів. В асортименті бренду парфумерія Lacoste представляється як для жінок, так і чоловіків у таких концентраціях: парфумована вода та туалетна вода. Компанія співпрацює з найкращими та видатними парфумерними майстрами, які створюють справжні шедеври парфумерного світу. На сьогоднішній день можна купити парфуми Лакост розроблені такими парфумерами: Olivier Cresp, Sonia Constant, Sophie Labbe, Annick Menardo, Michel Girard, Jean-Michel Duriez, Domitille Michalon Bertier, Nelly Hachem-Ruiz та іншими. Як правило, незвичайна і дійсно особлива парфумерія Лакосте рекомендується людям, які шукають елегантні та освіжаючі парфумерні композиції для повсякденного використання.

В асортименті нашого інтернет магазину парфуми Лакост для жінок і чоловіків пропонується в широкому асортименті, тому що є більш ніж 45 чудових ароматів. У категорії знаходиться зручний фільтр товарів, що дозволяє вибрати потрібні параметри для зручнішого пошуку аромату. Жіноча та чоловіча туалетна вода Лакосте пропонується недорого, а саме за доступними та дуже приємними цінами. На сторінці кожного товару докладно описаний його склад та присутній повний опис, який дозволить вам підібрати правильний ароматичний букет. Насамперед, як парфумована вода Lacoste, так і будь-яка інша повинна відмінно доповнити ваш образ, підкресливши індивідуальний стиль і виділивши на перший план тільки найкращі ваші риси.