Korloff (тестери)


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Ювелірний будинок Korloff був заснований у 1978 році у Франції. Засновником бренду є Даніель Пайассер, який не тільки мав підприємницький талант, але також був висококласним ювеліром. Свою назву бренд Корлофф отримав від імені найбільшого у світі чорного діаманта, який був знайдений у Сибіру і зараз має назву Korloff Noir. В основному бренд Korloff виготовляє розкішні ювелірні вироби на індивідуальні замовлення. Його клієнтами є багато впливових політиків, бізнесменів, зірки кіно та естради. Так само бренд володіє особливими технологіями огранювання дорогоцінного каміння, що робить їх блиск і сяйво неповторними. У наші дні Korloff також випускає годинник і високоякісну парфумерію, які можна придбати в 25 фірмових бутіках по всьому світу або ж у спеціалізованих магазинах.

Як говорять французи – «Подарувати Korloff – це освідчитися в коханні». Якщо ж у Вас немає можливості придбати елітні ювелірні вироби Korloff, то Вам варто звернути увагу на вишукану і високоякісну парфумерію Корлофф. Духи бренду Korloff виготовляються лише з високоякісної сировини із застосуванням найсучасніших технологій отримання натуральних та штучних ароматичних есенцій. Аромати парфумерії Корлофф виблискують у своєму звучанні, як і ювелірні вироби бренду. Більшість парфумерних композицій цього бренду призначені для особливих випадків, що запам'ятовуються дат і виходів у світ. Вони шикарно поєднуються з вечірніми сукнями, туфлями на високих підборах і шикарними прикрасами.

Флакончики, які уклали в собі ароматні композиції та будь-який тестер Korloff, усім своїм виглядом нагадують нам про ювелірні прикраси. Виконані з високоякісного скла вони практично завжди пофарбовані в золотий, срібний або чорний кольори. Кришечки парфумерних ароматів Korloff в основному мають форму огранованого дорогоцінного каміння. Тестери Korloff відрізняються від повноцінних версій ароматів лише більш простою, так званою «технічною» упаковкою.

Тестери Корлофф призначені для демонстрації того чи іншого парфумерного аромату в місцях його стаціонарного продажу. Щоб максимально скоротити витрати, тестери в основному йдуть у непоказній дешевій упаковці, і вони практично завжди позбавлені повноцінних кришечок. Замість них може бути спеціальна накладка, яка запобігає розпилювачу від випадкових натискань.

Відвідавши наш інтернет магазин, кожен бажаючий може замовити та купити тестер Korloff і ми організуємо вам його доставку як у місті Київ, так і по всій Україні. На кожен тестер Корлофф є повноцінний опис, вказані всі ноти, що формують його звучання, і так само дано деякі рекомендації щодо використання того чи іншого тестера. Щоб зробити замовлення на тестер Korloff, вам необхідно скористатися вкладкою «Кошик» або ж зв'язатися з нашими операторами.