Katy Perry


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Katy Perry має ім'я знаменитої американської співачки, яка народилася 25 жовтня 1984-го року в Санта-Барбарі. Її справжнє ім'я Кетрін Елізабет Хадсон, але як співачку, композитора та актрису ми знаємо цю жінку під іншим псевдонімом. Ще з дитинства дівчина мріяла про музичну кар'єру та поставила собі тверду мету реалізувати свої мрії. Пісня "I Kissed a Girl", а потім "Hot n Cold" стали феноменальними хітами, що принесли Кеті міжнародну популярність. Прем'єра кожної пісні стала справжнім хітом, представивши Перрі однією з найталановитіших поп-співачок сучасності. Але ж вас цікавить парфумерія Кеті Перрі, запропонована на сторінках нашого магазину!

Спостерігаючи інших знаменитостей американського шоу-бізнесу, Katy створила свою власну парфумерну лінію. Вперше можливість купити парфуми Katy Perry для жінок з'явилася в 2010-му році, тому що у світ вище чудовий дебютний парфум "Purr". Композиція є поєднанням акцентів стиглого персика, соковитих яблук, ніжної гарденії та зеленого бамбука з серцем жасмину, рожевої фрезії та болгарської троянди, одягнених у надзвичайно теплу основу. Оскільки перші духи Кеті Перрі справили гарне враження, віддані шанувальники чекали на продовження, яке було не за горами. Через деякий час асортимент почав розширюватися, після чого парфумерія Katy Perry почала підкорювати нові вершини.

На даний момент парфуми Katy Perry мають порівняно невеликий асортимент, оскільки в колекції співачки присутні лише десять ароматичних композицій. Не виключено, що в майбутньому співачка може порадувати новими парфумерними витворами, які обов'язково принесуть море насолоди. Абсолютно вся парфумерія Кеті Перрі приховує неприборкане художнє бачення, яке порушує всі межі та правила, відкриваючи нові можливості. Ці прекрасні аромати заслуговують на вашу увагу і вже завтра можуть стати частиною вашого образу. Якщо ви хочете замовити та купити парфуми Кеті Перрі в Україні та Києві за доступною ціною, у цьому зможе допомогти наш інтернет-магазин.

Парфумована вода Katy Perry створена для молодих та цілеспрямованих жінок, які люблять вечірки, веселяться та шукають нові враження. З іншого боку, вони витрачають витонченість, делікатність та витонченість, чудово прикрашаючи образ сучасної леді. Парфум Кеті Перрі, є неймовірно привабливою сумішшю, що відмінно доповнює сексуальну і пристрасну особистість, повністю усвідомлює свої сильні сторони і привабливість, готову до надихаючих пригод з посмішкою, що обеззброює. Кокетлива, спокуслива, захоплююча, грайлива і чарівна - це жінка, яку прикрашають дивовижні та якісні парфуми Кеті Перрі.