Jusbox (тестери)


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Італійський нішевий бренд бренд Jusbox був заснований в 2016 році. Філософією бренду Джасбокс є єднання музики та парфумерних ароматів. Як відомо, сучасний ринок парфумерних ароматів надзвичайно широкий і насичений і здивувати парфумерних критиків чимось новим та незвичайним надзвичайно важко. Тим не менш, у 2016 році бренду Jusbox це вдалося завдяки дебютній четвірці вишуканих нішевих ароматів. Усі чотири парфуми були різноплановими, як і сучасні стилі музики, тому кожен міг вибрати собі аромат до душі.

Як відомо італійці розуміються на мистецтві і люблять все красиве, тому парфумерні аромати Jusbox мають чудове звучання, італійську чуттєвість і неповторну пристрасть. У парфумерній колекції Джасбокс є як легкі та повітряні, так і глибокі та ґрунтовні парфумерні композиції. За весь період існування бренду Jusbox з ним співпрацювало безліч іменитих парфумерів, яким вдалося значно розширити вишукану парфумерну колекцію бренду.

Зовнішній дизайн та стиль виконання парфумерних флакончиків, які уклали в собі тестер Jusbox, не можуть не привертати увагу. У кожному флакончику чітко проглядаються асоціації з вініловими дисками та класичними музичними автоматами. Так ємність кожного флакона Jusbox становить 78 мл, як данина кількості обертів вінілової пластики за одну хвилину. Кришечка кожної пляшечки повторює форму тієї ж вінілової платівки, а товсте скло пляшечки асоціюється з ґрунтовними та великоваговими музичними автоматами 60-х років. Тестери Jusbox являють собою простіші та дешевші версії повноцінних ароматів, і вони призначені для демонстрації аромату у місцях його стаціонарного продажу.

Тестери Джасбокс укладені у звичайну непоказну технічну картонну упаковку, на якій є вказівка, що ця позиція є тестером. Кожен тестер Jusbox практично завжди забезпечений повноцінною кришечкою і лише в окремих випадках замість них йде спеціальна полімерна або картонна накладка, яка служить для запобігання випадковим натисканням на досить крихкий спрей.

Відвідавши наш інтернет магазин, кожен бажаючий може замовити та купити тестер Jusbox з доставкою, як у місті Київ, так і по всій Україні. На кожен тестер Джасбокс є найдокладніший опис, ретельно перераховані всі його парфумерні ноти та представлена високоякісна фотографія аромату. Щоб зробити замовлення на тестер Джасбокс, вам необхідно зв'язатися з нашими операторами або оформити замовлення через вкладку «Кошик».