James Bond


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Вперше світ дізнався про такого загадкового спеціального агента 007 у 1953-му році з публікацією роману Яна Флемінга під назвою «Казино Рояль», який є першою частиною всієї 12-томної серії. Тим не менш, цей агент набув справжньої популярності завдяки серії фільмів, які були частково екранізацією та творчою адаптацією літературних прототипів. За довгі роки існування персонажа аж дев'ять акторів зіграли ролі цього знаменитого спеціального агента у більш ніж двадцяти фільмах. Про те, що фільми та агент «007» разом з ними стали дуже популярними, свідчить той факт, що рішення про призначення на головну роль завжди публічно обговорювалося, а отримання такої пропозиції для будь-якого актора було справжньою честю.

Вперше можливість купити парфуми Джеймс Бонд з'явилася в 2012 році, причому вони дуже швидко підкорили ринок своїм унікальним звучанням. Кожна туалетна вода виражає вічну класику у поєднанні з таємничою та стильною сучасністю. Сильна та незвичайна парфумерія James Bond призначена для інтригуючих, рішучих та доблесних джентльменів, з якими жодній жінці не буде нудно. Він вражає захоплюючою пригодою, несподіваним ризиком, а з іншого боку – інтелектом, вірністю, безмежною силою та безпекою. Саме нашим інтернет магазином пропонується парфумерія Джеймс Бонд у досить широкому асортименті, а також за приємними та вигідними цінами.

Крім того, туалетна вода James Bond призначена для людей з надзвичайною харизмою, безмежною силою духу, проникливим мистецтвом самовираження з блискучими стилем і винятковими навичками читання між рядками. Чоловік, у якого в арсеналі присутні будь-які духи Джеймс Бонд втілює в собі образ надзвичайно привабливої та розумної людини, повного гумору та енергії, що має вражаючу фізичну форму без будь-якого почуття страху. Флакончики характеризуються класичною формою та унікальною дрібнозернистою структурою на їх поверхні. Парфумерія James Bond має логотип 007, розміщений на видному місці. Він є не тільки частиною імені аромату, а й своєрідною візитною карткою, пов'язаною з історією знаменитого агента.

Цікавим є те, що можливість купити парфуми James Bond з'явився пунктуально з нагоди 50-річчя від дня народження агента 007, тобто з моменту виходу першого роману. GQ Magazine назвав перший аромат найнебезпечнішим та найелегантнішим у світі. На момент написання матеріалу чоловічі парфуми Джеймс Бонд видаються чотирма чудовими ароматами: "Signature", "Ocean Royale", "Quantum" та золотою лімітованою серією, в якій присутні чоловіча та жіноча туалетна вода. Хоча стиль чисел у назві за останні роки змінився, основна ідея дизайну Джозефа Кароффа 1962 року залишалася незмінною відповідно до сенсаційного характеру серії, зображення пістолета вміло доповнює логотип. Чоловічі парфуми James Bond будуть відмінним вибором для кожного чоловіка, в чому ви можете переконатися самі.