J'ose Eisenberg (тестери)


Показано з 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)

Парфумерний та косметичний бренд J'ose Eisenberg був заснований у Франції у 2000 році. Завдяки особливій формулі Trio-Moléculaire, яка використовувалася у косметологічних засобах, новому бренду вдалося надійно закріпитись на ринку. Зазначимо, що автором цієї формули є сам Жозе Айзенберг, якому знадобилося більше 30 років копітких досліджень та клінічних тестів. Окрім косметики бренд випускає і парфумерні композиції, що відрізняються найвищою якістю. Досі бізнес залишається сімейним і компанія J'ose Eisenberg не входить до складу жодних транснаціональних корпорацій.

Найперший аромат бренд J'ose Eisenberg представив у 2002 році. З того часу парфумерна колекція бренду значно розширилася. Парфумерія J'ose Eisenberg насамперед виділяється своєю концепцією поєднання високого мистецтва та парфумерії. На коробочках з ароматами Eisenberg можна побачити стильний художній живопис. Самі ж аромати покликані викликати те захоплення, інтерес та надзвичайні враження, які здатні подарувати людині твори мистецтва. Загалом, ознайомившись із оформленням упаковки аромату, у нас має скластися загальне враження про те, який запах на нас чекає.

Флакончики, в яких укладені аромати Eisenberg, не можуть похвалитися особливим шиком або надзвичайним дизайном. Всі вони виконані з прозорого або фарбованого високоякісного скла та мають прямокутну форму. Такий формат зовнішнього виконання більш характерний для дорогих нішевих брендів, які роблять ставку на якість аромату, а не на зовнішнє виконання. Тестери J'ose Eisenberg укладені в такий же флакончик, що й повноцінні аромати, але у них відсутня кришечка.

Тестери Жозе Айзенберг виробляють спеціально для демонстрації того чи іншого аромату у місцях їх продажу. Зазвичай вони запаковані в просту технічну упаковку, виготовлену з сірого, білого або коричневого картону. Замість повноцінної кришечки тестер Жозе Айзенберг практично завжди оснащений пластиковою накладкою, яка запобігає випадковим натисканням на спрей.

Відвідавши наш інтернет магазин De-Parfum кожен бажаючий може замовити та купити тестер J'ose Eisenberg з доставкою у столиці чи інші міста України. Кожен тестер Жозе Айзенберг має докладний опис, перераховані всі його парфумерні ноти і так само дано корисні рекомендації щодо місця та часу його використання. Щоб оформити замовлення на тестер J'ose Eisenberg, Вам потрібно зв'язатися з нашими операторами або скористатись вкладкою «Кошик».