Helena Rubinstein


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

У своїх спогадах Helena Rubinstein згадує, що вона народилася на Різдво 1872 року в Кракові. Вона родом із бідної єврейської родини, яка скромно проводила своє дитинство та юність серед численних братів та сестер. Емоційна криза Хелени виявилася проривом, коли молода жінка поїхала до свого дядька, який живе в Австралії. Там вона влаштувалася на роботу в невеликий магазинчик і доглядала дітей, де й почали відвідувати геніальні ідеї. Проблема, яка торкалася Хелену, полягала в сильних сонячних променях, а порятунком був крем від угорського хіміка, який вона привезла з собою у валізі. Ця жінка присвятила все своє життя красі, а її косметика вважається синонімом розкоші та найвищої якості. <

На сьогоднішній день серед асортименту бренду присутня карколомна, стильна і напрочуд витончена парфумерія Helena Rubinstein, яка зуміла підкорити серця багатьох жінок. Оскільки основним напрямом діяльності виступає створення першокласної косметики, жіночі парфуми Хелена Рубінштейн є у невеликому асортименті. Тим не менш, цих композицій більш ніж достатньо, тому що будь-який з ароматів здатний підкреслити жіночність, чуттєвість та природну красу. Одним з найбільш популярних запахів вважається туалетна вода Helena Rubinstein – Wanted, яка надійшла на ринок у 2009-му році. З кожним вдихом цієї дивовижної ароматичної есенції складається враження, ніби весь світ завмирає в очікуванні чогось нового і незвичайного.

Якщо ви вирішили купити парфуми Helena Rubinstein, це гарне рішення з багатьох причин! Перш за все, будь-який аромат цієї колекції складається з високоякісних компонентів, які збиралися справжніми геніями парфумерної справи. Ці чудові запахи стануть втіленням вашої мрії про прекрасне, незвичайне і дивовижне. Парфумерія Хелена Рубінштейн має дійсно фантастичні і принадні запахи, що опановують вами практично з першого ж вдиху. Саме наш інтернет-магазин надає унікальну можливість стати володаркою цих унікальних композицій вже сьогодні, оскільки парфумерія Helena Rubinstein пропонується за вигідними та доступними цінами.

На думку багатьох користувачів парфуми Хелена Рубінштейн на любителя, тож можуть підійти далеко не кожній жінці. У будь-якому випадку яким би не був популярним аромат і яким би брендом він не був розроблений, його потрібно спробувати особисто, причому виключно на своєму тілі, щоб відкрити весь його потенціал. Будь-яка парфумерія вимагає тестування, про що повинен пам'ятати кожен покупець. Як би там не було у кожної людини свій смак та уподобання, тому один конкретний аромат не зможе задовольнити вимоги всіх користувачів парфумерії.