Guess


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Парфумерія Guess вважається символом відвертого та творчого підходу до життя, орієнтованого на мрію та романтичні стосунки. Ця філософія стала натхненням для творців бренду, які з Марокко вирушили слідом за своєю мрією прямо в Америку. Сама ж компанія була заснована братами Марчелло у 1981-му році в Каліфорнії. Основна ідея засновників Guess полягала у тому, щоб відновити популярність джинсової тканини та створити сучасний, а також насичений молодіжною енергетикою бренд, який має завойовувати покупців у всьому світі. Варто зазначити, що їм це дійсно вдалося, адже сьогодні не лише одяг, а й парфумерія Гесс вважається одним із найкращих товарів у своїй галузі.

Спочатку бренд асоціювався лише з одягом, а перші жіночі парфуми Guess з'явилися у 1990-му році. Композиція досить швидко припала до смаку шанувальницям бренду - молодим, енергійним та пристрасним дівчатам, які вірять у свої мрії. Таким чином, брати прославилися не тільки незвичайним підходом до створення джинсової тканини, оскільки високоякісні духи Гесс справили дуже гарне враження. Зручний, оригінальний та позачасовий одяг, підкреслений чудовим ароматичним твором, ось що потрібно для створення привабливого образу. Якщо ви мрієте саме про це, тоді купити парфуми Guess буде гарним рішенням, причому саме наш магазин пропонує парфумерію в Україні за доступними цінами.

Коли мова заходить про створення таких чудових продуктів, як парфумерія Гесс, бренд намагається використати абсолютно всі ресурси, залучити до роботи найкращих майстрів, а також підібрати лише високоякісні інгредієнти. Жіноча парфумована та туалетна вода Guess зі знаменитим ім'ям на упаковці, це еталон високої якості, ніжності та чуттєвості, які поєднуються у розкішній ароматичній есенції. Жіночі духи Гесс здатні зачарувати практично з першого ж вдиху, підняти настрій, надати сили та привернути увагу оточуючих людей. Як правило, це освіжаючі, легкі і складніші аромати, засновані на цитрусових, квіткових, фруктових, деревних або мускусних акордах.

Парфумерія Guess, це продукт відмінної якості та престижу, про що свідчить той факт, що вона створена при співпраці з такими видатними особистостями: П'єр Негрін, Онорін Блан, Стів Демеркадо, Клодетт Белнавіс, Антуан Лі, Еллен Мольнер, Френсіс Куркджіан, Гій і т.д. Як і раніше, так і сьогодні купити духи Гесс, це мрія багатьох жінок, яка вже сьогодні може стати реальністю. Відмінною рисою цих парфумів є поєднання двох ідей: американського способу життя - пов'язаного зі свободою, комфортом, прагненням успіху; європейського стилю - тобто традицією, витонченістю та чуттєвістю. Філософія бренду спрямована на реалізацію своєї мрії у всіх сферах життя. Саме тому вся жіноча парфумерія Guess, така особлива і неповторна. <