Gian Marco Venturi


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Відомий у наш час бренд Gian Marco Venturi є однією з компаній, якій було дійсно важко досягти сьогоднішнього успіху. Його головою був темпераментний і молодий італієць Жан Марко, який має чудовий талант, а також непереборну потяг до розробки та створення чогось нового, причому по-справжньому прекрасного. Створити унікальний, оригінальний та яскравий стиль марки дизайнеру допомогли захоплюючі подорожі світом, які дуже вигідно позначилися на його майбутній кар'єрі. Завдяки цілеспрямованості та вірі у свої сили, сьогодні на ринку присутня не лише одяг, але високоякісна парфумерія Gian Marco Venturi.

Насправді створення ароматичних продуктів було серйозним і великим кроком для бренду, проте це рішення цілком виправдало себе. На сьогоднішній день парфуми Жан Марко Вентурі популярні в усьому світі, причому основною їх перевагою є не тільки гарна якість, а й демократичні ціни. Дозволити собі один із цих чудових парфумів може практично кожна людина, а якщо хочете заощадити ще більше, то саме наш інтернет-магазин надає можливість купити парфуми Gian Marco Venturi за максимально вигідною ціною. Здійснити покупку можна як у Києві, так і в Україні причому вже завтра, улюблений ароматичний твір буде у ваших руках.

Перша парфумерія Жан Марко Вентурі була представлена ринку 1997-го року. Як виявилося, це була чоловіча туалетна вода під назвою "GMV Uomo", побудована на основі шипрових акордів. Ця композиція не викликала будь-якого фурору на ринку парфумерії, проте дуже непогано себе зарекомендувала і змогла зацікавити багатьох чоловіків. Після прем'єри бажання купити парфуми Жан Марко Вентурі охопило багатьох представників сильної статі, причому навіть у наш час композиція не втрачає своєї актуальності. Крім самих покупців, дебютна парфумерія Gian Marco Venturi привернула увагу і критиків, які назвали її досить перспективною.

Зважаючи на своєрідний невеликий успіх компанія вирішила розширити асортимент, випускаючи перші жіночі парфуми Gian Marco Venturi - "GMV Donna". Дебют композиції відбувся у 1999-му році, причому цей чудовий тандем вийшов досить яскравим та контрастним. Жіночий парфум був наділений ніжнішим і солодшим звучанням, розташовуючись у чарівному білому флакончику. У свою чергу чоловіча парфумерія Жан Марко Вентурі помістилася у темну та елегантну пляшечку, яка чудово описує характер свого вмісту. Незалежно від призначення будь-яка туалетна вода Gian Marco, є бездоганністю, елегантністю та ексклюзивністю. Наш інтернет-магазин надає унікальну можливість обрати один із цих чарівних ароматів в Україні та Києві, причому вже завтра він може стати частиною вашого образу.