Franck Boclet (тестери)


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

З кожним роком ринок нішевих парфумерних ароматів постійно зростає та розширюється. Із завидною регулярністю з'являються нові бренди, які намагаються отримати свою частку парфумерного ринку. Серед усіх брендів дуже помітно виділяється модний та парфумерний будинок Franck Boclet, який був заснований у Франції у 2010 році. Засновник бренду Франк Бокле виділяється серед інших дизайнерів та кутюр'є своїм сміливим і навіть бунтарським стилем у створенні чоловічого одягу. Відомо, що сам Франк у молоді роки мріяв стати рок-зіркою, і ця мрія знайшла своє втілення у стильному та яскравому одязі. Шанувальниками його творчості є багато відомих і відомих особистостей, які купують одяг даної марення на всі випадки життя.

Щодо парфумерії, то перші парфуми Franck Boclet почали з'являтися в 2012 році. У всіх духах Франк Бокле надзвичайно поєднується класика і екстравагантність, елегантність і сміливість. За твердженням самого кутюр'є, сучасній людині необхідно мати у своєму користуванні як мінімум чотири аромати на всі випадки життя. Більшість ароматів сильні, яскраві та неймовірно мужні. У їхньому звучанні в основному переважають дерев'яні, шкіряні та східні мотиви. З модним будинком Franck Boclet постійно співпрацюють найбільш талановиті парфумери, яким вдалося за досить короткий час створити безліч хітових ароматів. <

Флакончики, в які укладено тестер Franck Boclet, виконані з високоякісного скла і мають дуже масивну та ґрунтовну форму. За своїм зовнішнім виглядом, флакончики дуже суворі та лаконічні, що цілком відповідає загальної концепції модного бренду. Також дуже часто додатковими елементами декору кожної пляшечки виступають металеві вставки. Тестери Franck Boclet своїм виглядом нічим не відрізняються від повноцінних версій парфумів цього бренду, за винятком хіба що упаковки аромату.

Тестери Франк Бокле є спрощеною версією повноцінного аромату Franck Boclet, які призначені для демонстрації того чи іншого парфуму в місцях їх продажу. Тестери зазвичай відрізняються більш простою упаковкою, в якій відсутня кольорова поліграфія і так само флакончики найчастіше не оснащені кришечками.

На даній вкладці нашого магазину, ви можете без зайвих зусиль замовити та купити тестер Franck Boclet та оформити його доставку як у місті Київ, так і по всій Україні. На кожен тестер Франк Бокле є повний опис, перераховані всі його парфумерні ноти, а також представлено високоякісне фото. Для замовлення товарної позиції, що вам сподобалася, вам необхідно зв'язатися з нашими операторами або ж оформити замовлення через вкладку «Кошик».