Escada (тестери)


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Німецький модний та парфумерний бренд Escada був заснований у 1976 році у столиці Баварії місті Мюнхен. Засновниками модного бренду були Маргарет та Вольфганг Лей. З самого початку бренд спеціалізувався на пошитті модою та дорогим одягом з використанням яскравих тканин та креативного крою. Завдяки таланту та особливому погляду на речі Маргарет бренд дуже швидко став відомим і популярним по всьому світу. Але після того, як у 1992 році Маргарет не стало, у бренду почалися нелегкі часи, які супроводжувалися як злетами, так і падіннями. У 2009 році бренд був оголошений банкрутом і був викуплений індійським мільярдером Лакшмі Міттал. Завдяки фінансовим впливам модний будинок дуже швидко відродився і на сьогоднішній день його бутики розташовані більш ніж у 60 державах. Зараз брендом Ескада випускається модний одяг, взуття, всілякі аксесуари, прикраси та парфумерія.

Перший парфум Ескаду був створений у 1990 році. Як і одяг бренду, більшість ароматів Escada має яскраве звучання. Відмінною особливістю бренду є те, що кожен літній сезон він тішить своїх володарок яскравою парфумерною новинкою. Що стосується вікової категорії, то більшість парфумерних творінь бренду Escada призначені для молодих дівчат, які віддають перевагу бадьорим і життєрадісним квітково-фруктовим ароматам.

Флакончики, що містять у собі парфум Escada, повністю відповідають самим парфумерним композиціям. Виконані з високоякісного скла, вони найчастіше забарвлені у яскраві кольори з різноманітними декоративними елементами та кольоровими аплікаціями. Такі композиції чудово виглядатимуть на будь-якому парфумерному столику і радуватимуть очі своєї власниці. Тестери Escada практично нічим не відрізняються від повноцінної версії ароматів. Єдиною відмінністю є непоказна технічна упаковка та відсутність кришечки.

Тестери Ескаду є спрощеними варіантами повноцінних парфумерних ароматів, які спеціально виготовляються для демонстрації в місцях продажу парфумерії. З метою максимальної економії їх найчастіше не постачають кришечками, а замість них встановлюють спеціальну пластикову або картонну накладку. Також кожен тестер Escada поміщають у найбільш дешеву упаковку, яка виконана в білому або коричневому кольорі.

Відвідавши цей розділ нашого парфумерного магазину, ви можете замовити та купити тестер Escada, при цьому та його доставку, як у місті Київ, так і по всій Україні. На кожний тестер Ескада ми надаємо найповніший опис, високоякісне фото, відгуки клієнтів та перерахування всіх складових даний аромат парфумерних нот. Щоб зробити замовлення, вам потрібно зв'язатися з нашими операторами або оформити замовлення за допомогою вкладки «Кошик».