Elizabeth Arden


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

На 5-й Авеню в Нью-Йорку Елізабет Арден відкрила свій перший салон краси в 1910 році, коли в діловому світі практично не було жінок, а макіяж не вважався чимось важливим і не мав такої популярності як сьогодні. Таким чином, понад сто років тому легендарний новатор і підприємець заклав основу американської косметичної індустрії. Елізабет Арден була однією з перших, хто застосував наукові інновації в косметиці, відкриваючи її особливість та цінність у формуванні гарного та привабливого образу дами. Вона закликала жінок зволожувати шкіру, уникати прямих сонячних променів та займатися йогою щодня. Саме тому косметика бренду була націлена підтримувати шкіру, а не маскувати її недоліки. Але, серед пропозицій бренду є ще не менш цікавий продукт, а саме жіноча парфумерія Elizabeth Arden, яка також заслуговує на увагу.

Бачення Елізабет Арден були безкомпромісними, її продукти справді допомогли жінкам, причому багато хто з них швидко набув культового статусу. Елізабет з особистих причин змінила ім'я з посиланням на вірш Альфреда Теннісона, оскільки насправді вона Флоренс Найтінгейл Грем, яка народилася 1878 року в Канаді. Косметика та парфумерія Елізабет Арден створили справжню революцію на ринку та стали дуже успішними, причому навіть у наш час продукти бренду утримують високі позиції. Перші духи Elizabeth Arden були представлені в 1935-му році, маючи відому назву "Blue Grass". Як і очікувалося парфумована вода справила гарне враження, після чого були й інші аромати, не менш вражаючі та успішні. Саме тому сьогодні кожному відвідувачу нашого інтернет-магазину надається можливість купити парфуми Елізабет Арден в Україні за вигідною та доступною ціною.

Дебютна парфумерія Elizabeth Arden мала упаковки з рожевим кольором, який символізував жіночий світ витонченості та краси. Особливим дизайном виділялися і скляні флакончики, де зберігалися ці безцінні та чудові ароматичні есенції. Також, духи Елізабет Арден відбивають красиву та романтичну особистість, виступаючи чудовою прикрасою образу своєї власниці. Як парфумована так і туалетна вода, що володіє іменем цього бренду, стала синонімом непідвладного часу чарівності, користуючись величезною популярністю до цього дня. Якщо ви хочете купити парфуми Elizabeth Arden, це дійсно найкраще рішення, оскільки саме вони дозволять вам бути красивою та природною, адже це право кожної жінки від самого народження.

Парфумерія Елізабет Арден поєднує в собі цілу низку настроїв, які жінка ховає у своєму серці. Впевненість у собі, чарівний погляд та спокусливий голос чудово доповнять інтенсивне злиття привабливих східних акордів. Ця п'янка атмосфера здатна не просто привернути увагу чоловіка, а без будь-яких шансів підкорити його серце. Кожна жінка, що використовує духи Елізабет Арден, створює навколо себе надзвичайно чуттєву ауру, яка наче сильна таємна зброя слідуватиме за нею і допомагатиме в досягненнях бажаного. Будь-яка композиція цієї колекції побудована на високоякісних есенціях, що формують розкішне звучання, що не залишає вас довгий час.