Elie Saab


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Відомий Elie Saab народився 1964-го року в столиці Лівану Бейруті. Приблизно у віці дев'яти років хлопчик зацікавився дизайном, коли вперше та самостійно пошив плати для своєї сестри. Черпаючи натхнення у світі жінок, які його оточували, у ньому і прокинулася неймовірна пристрасть до моди. Saab був самоуком, який вирішив покладатися лише на свій дарований природою талант, ініціативу та інтуїцію. Таким чином, він став неперевершеним майстром зі створення розкішних весільних, а також вечірніх суконь та суконь у стилі «принцеса». Але дизайнер підкорив не тільки світ моди, тому що на ринку присутня жіноча парфумерія Elie Saab високої якості, яка користується неймовірною популярністю.

Натхненний жінками, знаменитий дизайнер здатний творити справжні чудеса, причому підтвердженням цих слів є першокласна парфумерія Елі Сааб. Для багатьох шанувальників дизайнерської творчості Саба рішення покорити парфумерний світ було несподіваним, але після численних випробувань на ринок надійшли перші жіночі парфуми Elie Saab. Дебютна парфумована вода вийшла дуже жіночною, тому що в її структурі були чарівні квіткові акорди з присутністю легких деревних акцентів. Для зйомок рекламної кампанії було запрошено знамениту модель Аню Рубик, яка стала обличчям цього парфуму. Таким чином, можливість купити парфуми Елі Сааб з'явилася в 2011 році, причому сьогодні здійснити дану покупку можна саме в нашому магазині.

Парфумерія Elie Saab, створена цим талановитим дизайнером, сповнена чуттєвості та ніжності, вражаючи кожну жінку надзвичайною красою свого звучання. Саме не обмежена уява, талант і чуття Саба роблять його твори такими особливими і неповторними. Духи Елі Сааб чудово підійдуть сучасним жінкам, які люблять елегантність, стиль, шарм та чітке злиття східного та західного мистецтва. Ці творіння по праву займають лідируючі позиції над ринком і користуються популярністю в усьому світі. Якщо ви зацікавилися одним із чудових ароматів даного бренду, тоді покваптесь, тому що купити парфуми Elie Saab можна в нашому інтернет-магазині.

Чудова і незвичайна парфумерія Елі Сааб - має напрочуд ніжне звучання, наповнене романтикою, а також виснажує чуттєвість і жіночність. Вона чудово впишеться в образ жінки, яка романтична за своєю натурою, усвідомлює свої почуття, цінує внутрішню красу та щиру любов. Духи Elie Saab – це чарівні шедеври парфумерного світу, що зачаровують витонченими ароматами та неймовірною красою. Якщо ви все ще сумніваєтеся, тоді спробуйте один із цих чарівних запахів самі, причому запевняємо вас, ви не пошкодуєте.