Dupont


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

ST Dupont більше відомий як люксовий бренд, що створює першокласні запальнички, ручки, гаманці та годинники для чоловіків. Також, в його асортименті є різноманітні товари та аксесуари для жінок, у тому числі їм пропонується парфумерія Дюпон класу люкс. Мало хто знає, що абревіатура ST позначає ім'я засновника компанії Simon Tissot, а отже, недарма вона є частиною імені бренду. Як правило, твори з ім'ям цієї марки були популярними серед королів, імператорів, махараджів, послів та банкірів, що практикується й у наш час. У 1958-1963 роках запальнички цієї марки виготовлялися з чистого золота, а розкішні парфуми Dupont створювалися з високоякісних і натуральних ефірних олій.

Компанія Simon Tissot Dupont була заснована в Парижі в 1872 році і спочатку пропонувала шкіряні вироби - в основному гаманці та портфелі. У 1920-х роках він розширив свій асортимент за рахунок дорожніх сумок, які вибороли визнання серед багатьох високопосадовців. Серед клієнтів Дюпонта були принци і знаменитий гангстер Аль Капоне, а британська королева Єлизавета отримала в подарунок на весілля від компанії валізи з лавандової шкіри. Щоб додати до іміджу компанії якусь спокусливість і сексуальність, бренд вирішив зайнятися виробництвом ароматичних товарів, після чого на ринку з'явилася парфумерія Дюпон, яка має високу якість і розкішне звучання.<

Перша парфумерія Dupont була представлена ринку в 1998 році, причому аромат був розроблений для представниць жіночої статі. Оскільки дебютна композиція увінчалася успіхом, за нею був ще один елегантний парфум для жінок і чоловіків. Високоякісні чоловічі та жіночі парфуми Dupont продовжують елітні традиції бренду, розташовуючись у гарних та розкішних пляшках. Майже всім творінням бренду притаманний сексуальний, елегантний і в міру суворий характер. Ви також можете насолодитися запахом будь-якого з них, тому що купити парфуми Дюпон в Україні за доступною ціною можна в нашому магазині.

Незважаючи на основний напрямок діяльності, для компанії більш перспективною та переважною стала саме жіноча парфумерія Dupont. Кожна композиція здатна вразити та привернути увагу своєю багатогранністю та складністю, чудово прикрашаючи образ самодостатньої та шикарної жінки. Якщо ви волієте використовувати тільки розкішні ароматичні твори, що володіють сильним і незвичайним звучанням, тоді купити парфуми Dupont в Україні чи Києві буде найправильнішим рішенням. Крім звучання кожна композиція привертає увагу флакончиками, що мають чудовий фірмовий дизайн. Як жіноча, так і чоловіча, парфумована або туалетна вода Дюпон розташовується в привабливій скляній пляшечці, яка стане чудовою прикрасою вашого туалетного столика.

Цілком усі духи Дюпон мають різне і багатогранне звучання, а також наповнюються унікальними та високоякісними есенціями. Якщо звучання однієї композиції може бути ніжним та життєрадісним, то інша може здатися провокаційною та сексуальною. Оскільки парфуми Дюпон пропонуються в досить широкому асортименті, знайти відповідний чоловічий або жіночий парфум можна без жодних труднощів. Зверніться до нашого інтернет магазину парфумерії, де ми допоможемо вам здійснити гарну покупку за максимально вигідною для вас ціною.