Dsquared2


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Бренд Dsquared2 був заснований у 1984 році. Його заснували канадські брати-близнюки Дін та Ден Катен, які роком раніше вирушили до Нью-Йорка у 1983-му році, щоб зайнятися навчанням у Школі дизайну Парсонса. Саме у 1994-му році здійснилася їхня перша презентація колекції для чоловіків, яка зуміла привернути увагу журналістів та впливових людей, визначивши стиль бренду як ідеальне поєднання екстравагантної моди, музики та театру. Згодом бренд став дуже популярним, причому його клієнтами були такі зірки, як Ленні Кравітц, Ріккі Мартін і Мадонна. Трохи пізніше його асортимент розширився ще більше, оскільки з'явилися парфуми Dsquared2, що мають солодкі квіткові аромати з легким відтінком бурштину. <

Парфумерія Дискваред - це унікальні та незвичайні поєднання пахучих есенцій, які поєднують у собі філософію канадського способу життя та витончений італійський стиль. Ароматичні композиції, створені брендом, можна назвати елегантними, сексуальними та провокаційними, оскільки вони побудовані з найблагородніших акордів. Чоловічі та жіночі духи Дискваред, являють собою різноманітні апетитні контрасти, що приховують сильні, а часом інтенсивні запашні нюанси, у поєднанні із спокусливим і чарівним пошепки квіткових та фруктових акцентів. Будь-який із цих прекрасних ароматів вже сьогодні зможе прикрасити і ваш образ, оскільки купити парфуми Dsquared2 в Україні можна в нашому інтернет-магазині.

Перші духи Дискваред були створені для представників чоловічої статі, а називалися вони "He Wood". Оскільки дебютний аромат став дуже популярним і завоював довіру багатьох чоловіків, приблизно через рік на ринок надійшов жіночий парфум під назвою "She Wood". Обидва аромати мали високу якість, оскільки були складені з топових акордів. Чоловіча парфумерія Dsquared2 була комбінацією акцентів фіалки, кедрового дерева, ветивера, а також мотивів кориці, ялини, мускусу та амбри. Жіноча версія була наповнена нотками подібно до чоловічого варіанту, ось тільки з доповненням більш витончених компонентів. Якщо розглядається такий варіант як жіноча парфумерія Дискваред, то вона найкраще підійде дамам, які віддають перевагу сильнішим запахам, а також отримують задоволення саме від чоловічих ароматичних композицій.

Парфумована та туалетна вода Dsquared2, являє собою щось дійсно особливе та незабутнє, що поєднує в одній прекрасній есенції свіжість та стиль. Кожен аромат являє собою поєднання різноманітних деревних акордів та інших високоякісних есенцій, що формують звучання, що зачаровує і притягує. Жіноча та чоловіча парфумерія Dsquared2 створена для захоплених у собі людей, а також ентузіастів, які люблять ризикувати та не бояться вносити зміни до свого життя. Якщо ви належите до їх числа, тоді поспішите, адже вже сьогодні і за доступною ціною, купити парфуми Дискваред можна в нашому магазині. Будь-який з цих ароматів може стати гідною окрасою і вашого образу, в чому ви зможете переконатися самі!