Donna Karan


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Донна Каран - це один з найвідоміших і найпопулярніших дизайнерів одягу, який кілька десятиліть тому завоював світ моди чудовими костюмами та легінсами. Сам бренд був заснований у 1989-му році, а його девізом виступали комфорт та розкіш. На початку, твори Донни призначалися для багатих чоловіків і жінок, але наприкінці минулого століття на ринок надійшла дешевша і доступніша лінія одягу. Цей популярний і шановний дизайнер кілька разів був нагороджений CFDA, а багато її рекламних кампаній запам'ятовуються надовго, як у 1992-му році - «Жінки, яким ми довіряємо». Як одяг, так і парфуми Donna Karan мають неймовірний попит навіть сьогодні.

Варто відзначити, що знаменитий модний бренд відомий не тільки чудовим дизайном одягу, оскільки в асортименті є і парфумерія Donna Karan. Чудові запахи цієї колекції використовуються жінками по всьому світу, причому, напевно, і вам запам'яталися духи Донна Каран, укладені в пляшку, що зображає апетитне яблуко. В асортименті є різноманітні варіанти, а саме елегантна парфумована або туалетна вода, яка прекрасно прикрашатиме ваш образ в особливих випадках. Також, є більш легкі парфуми Donna Karan засновані на квіткових та фруктових есенціях, що відмінно підійде для щоденного використання.

Життя, кар'єра та серце Донни Каран повністю належать Нью-Йорку. Саме тому вся парфумерія Донна Каран має на своїй упаковці назву цього міста з підписом дизайнера. Звідси і випливає абревіатура DKNY. Завдяки лише кільком дебютним ароматам, які нині вважаються легендами парфумерного світу, духи Donna Karan і стали такими популярними на міжнародному рівні. Варто зазначити, що цінителі високоякісної, при цьому досить незвичайної парфумерії цього талановитого дизайнера є і в Україні. Якщо ви належите до шанувальників парфумерії даного бренду, тоді купити парфуми Донни Каран за доступною ціною можна в нашому інтернет-магазині.

Крім усього іншого, парфумерія Донна Каран є такою відомою завдяки культовим пляшечкам у формі апетитного та соковитого яблука. Багато покупців часом навіть не вживають назву самих композицій, тому що шукають, скажімо червоне яблуко Донна Каран, зелене яблуко, фіолетове яблуко, рожеве яблуко... також цінують розкіш та успіх. Якщо ви належите до них, тоді саме сьогодні і саме в нашому магазині можна купити парфуми Donna Karan в Україні за вигідною ціною. У широкому асортименті пропонуються аромати в концентрації - туалетна вода та парфумована вода, а також у максимальних обсягах.