Diptyque


Показано з 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)

Якщо розглядати цінність парфумерії, ще сто років тому вона вважалася предметом розкоші. Насамперед дозволити собі будь-який з ароматів могли лише шляхетні дами, підкреслюючи цим свій статус. Сьогодні широкий вибір різноманітних ароматичних композицій дозволяє не просто стати власником одним із них, але знайти саме той, який влаштовує у всьому. Варто зазначити, що парфумерія Diptyque із самого початку була створена не лише для прикраси образу, оскільки вона справді здатна порадувати нюх. Кожен поціновувачів високоякісної парфумерії може насолодитися цими прекрасними ароматами вже сьогодні, перш за все тому, що наш інтернет-магазин надає можливість купити парфуми Diptyque за доступною ціною.

Знаменитий французький бренд Діптік був заснований у 1961-му році. За його появу на ринку варто подякувати трьом друзям - Крістіана Гатро, Іва Кусланома і Десмона Нокс-Літа, які вирішили створити невеликий спільний бізнес. Спочатку в продаж надходили різноманітні ароматизовані свічки, причому ця дуже проста на перший погляд витівка стала дуже успішною. Завдяки цьому автори зважилися на наступний крок, а саме підкорити ринок парфумерії. І ось через час у 1968-му році на ринок надходять перші парфуми Диптик, які зуміли швидко підкорити серця не тільки парижан, а й європейських любителів високоякісної парфумерії.

Жіноча парфумерія Диптик як у колишні часи, так і сьогодні по праву вважається справжнім предметом розкоші, про що говорить ціна кожної ароматичної композиції. Запорукою успіху бренду став новаторський підхід до створення парфумерних товарів, а також несподівана знахідка особливого рецепту на стародавніх сторінках фоліантів. Саме завдяки цьому перші парфуми Diptyque - &lquot;L`Eau", просто захопили ринок, оскільки крім усього іншого ідею підписувала французька легенда. Вона говорила про те, що протягом сотень років рецептом цієї парфумованої води користувалися люди королівської крові. Перша парфумерія Diptyque – туалетна вода, складалася з запашних ароматичних есенцій, які використовувалися в XVI столітті при складанні розкішних парфумів.

На сьогоднішній день цінителі високоякісної парфумерії не лише зарубіжних країн, а й України звертають увагу на духи Диптик. Кожен парфум цього бренду має особливий шарм і створений найкращими парфумерними майстрами, які наповнюють кожну композицію високоякісними та натуральними есенціями. У нашому магазині парфумерія Диптик представляється в концентрації - туалетна вода та парфумована вода. Також є широкий асортимент парфумів для жінок і універсальних запахів, а саме у форматі унісекс. Найголовніше те, що саме наш інтернет-магазин надає можливість купити парфуми Диптик за доступною ціною, при цьому з оперативною доставкою в будь-який регіон України.