Alexandre.J (тестери)


Показано з 1 по 1 із 1 (всього сторінок: 1)

Олександр Джі є відомим на весь світ модельєром, дизайнером та парфумером. Практично всі його твори є символом гарного смаку та справжньої розкоші. Автор постійно експериментує з формами, квітами та запахами, щоразу створюючи нове і зовсім неординарне творіння. Справжнє ім'я дизайнера – Олександр Дженкінс і як вихідець із забезпеченої родини, він чудово знає ціну та значення якості своїх творінь. Весь одяг, взуття та парфумерія Alexandre.J є вершиною якості та ґрунтовності. Навіть кожен парфумерний тестер Alexandre.J виконаний максимально якісно та повноцінно.

Перший парфумерний аромат Alexandre.J був створений у 2011 році. З тих пір бренд випустив безліч інших ароматів, кожен з яких є безмежно піднесеними творами, в яких утворився особливий творчий погляд на світ, так і високе парфумерне мистецтво авторів. Кожна туалетна вода і парфумована вода Alexandre.J у своєму звучанні нагадує цілий квітковий букет, вишукану пряну композицію або єднання квіткових, орієнтальних та анімалістичних мотивів. Практично вся парфумерія Олександр Джі є результатом експериментів із парфумерними інгредієнтами і вона не створюється за шаблоном із вимогами споживчого ринку. Тому вона настільки незвичайна і неординарна і купити повноцінні парфуми або купити тестери Alexandre.J бажають багато поціновувачів парфумерії по всьому світу.

Бренд Alexandre.J приваблює до себе покупців не тільки високою якістю та неординарністю своїх парфумерних творінь. Особливої уваги заслуговують і флакончики, що уклали духи Alexandre.J. Парфумерні флакончики мають різну форму і колірні рішення, але їх зовнішнім виглядом дивним чином поєднується з ароматами, що містяться в них. При створенні флакончиків дизайнери часто використовують дерево, всілякі кристали, перламутр та шкіру, тому вони так само стануть прекрасною прикрасою будь-якого парфумерного столика. < Парфумерний тестер Alexandre.J є демонстраційним форматом парфумів, який додається виробником з метою реклами в місці продажу парфумерії. Зазвичай тестери укладені в так звану технічну упаковку, виготовлену з непоказного білого або сірого картону. Так само часто в тестерах відсутня кришечка, а замість неї є пластикова накладка, яка захищає спрей від випадкових натискань. < У нашому інтернет магазині De-Parfum ви можете купити тестери Alexandre.J та замовити доставку, як у місті Київ так і по всій Україні. Купити тестер Олександр Джи в інтернет магазині De-Parfum ви можете в будь-який час, зв'язавшись з нашими операторами або оформивши замовлення через вкладку «Кошик».